Kom in contact
met Primaned!

+31 10 44 25 177 info@primaned.com

Direct contact

met één van onze salesmedewerkers?

Sjef van Vugt

+31 6 23 18 81 29

Paul Vogels

+31 6 22 17 94 19

Support nodig?

Bel of mail onze helpdesk

+31 10 28 62 158 support@primaned.com
Meer ondersteuning?
www.primaned.com/support

Adviseur projectbeheersing

Bouw Energie ICT Industrie Infra - natte waterbouw Infra - rail Infra - wegen Luchtvaart Maritiem Mobility Offshore Petrochemie Pharma Publieke sector

Deze coördinerende rol richt zich voornamelijk op het samen behalen van integrale kwaliteit van een project of projecten.
Je adviseert de Manager Projectbeheersing over het aanbrengen van structuur in de aanpak van het project of projecten, vanuit onze oriëntatie gericht op scope-tijd-geld-kwaliteit. Zodat beslissingen (door Management Team) genomen kunnen worden.

Na uitrol van de Aanpak Planningsmanagement bestaat het takenpakket uit bewaken, controleren en analyseren van verwachtingen en voortgang, in tijd en geld. Je hebt regelmatig overleg over haalbaarheid van (contractuele) kaders en mijlpalen met projectmanagers en het Management Team. Daarnaast lever je een bijdrage aan de periodieke statusrapportages, conform de contractuele controle cyclus.
Voor opvolging van genomen (MT) beslissingen ontwikkel je producten die het team verder blijven ondersteunen in de toepassing van het proces. Naast actualiseren van themaposters die de aanpak visualiseren, onderhoud je in de live Primavera werkomgeving projectgebonden structuren.

Je bent (kopman van het team Planningsmanagement en) lid van het Team Projectbeheersing.

Gerelateerde productniveau's

Communicatie
1 Strategie
2 Prognose
3 Control
4 Registratie
Proces

Projecten waar deze rol is uitgevoerd