Kom in contact
met Primaned!

+31 10 44 25 177 info@primaned.com

Direct contact

met één van onze salesmedewerkers?

Sjef van Vugt

+31 6 23 18 81 29

Jeroen Suijker

+31 6 52 02 78 80

Support nodig?

Bel of mail onze helpdesk

+31 10 28 62 158 support@primaned.com
Meer ondersteuning?
www.primaned.com/support

Multidisciplinaire dervende shutdowns

Faciliteren, implementeren en trainen voor scopebeheersing

Energie Uitvoering Alliantie

Binnen het turnaround team verantwoordelijk voor het tot stand komen van een integrale projectplanning voor multidisciplinaire dervende shutdowns. Faciliteren, implementeren en trainen van Floating Networks (in SAP) voor scopebeheersing en interactie met Primavera. Ondersteunen bij en beheren van projectenportfolio van het 5-jaren turnaroundplan. Aanspreekpunt voor diverse disciplines bij het opstellen van een integrale planning vanuit SAP geïntegreerde scope in de NAM Primavera omgeving. Tevens een adviserende rol bij het uitdragen van gesloten netwerkplanningsprincipes, gebruik van resources, opzetten van rapportages als CPM & EVM, contractmanagement en probabilistisch plannen. Het resultaat vervolgens implementeren samen met bestaande procedures, in nieuwe processen binnen bestaande organisatie.

Adviseren bij en uitwerken van taken en verantwoordelijkheden (Projectbeheersing IAP: Interactie van systemen en processen voor optimale afstemming op de organisatiebehoefte) van de afdeling IAP (Integrale Activity Planning) in het kader van de reorganisatie bij de asset ‘Land’ als gevolg van teruglopende gasbaten. Hierbij een webbased Reporting Tool opgezet en geïmplementeerd voor de projecttypen: Plant Changes, TurnArounds en Pitstops.

Drenthe, Nederland

Gerelateerde productniveau's

Communicatie
1 Strategie
2 Prognose
3 Control
4 Registratie
Proces

Wilt u ook controle over uw project?

Bespreek uw project, probleem of vraag direct met één van onze mensen. Neem contact op met Jeroen Suijker via +31 6 52 02 78 80 of j.suijker@primaned.com.