Kom in contact
met Primaned!

+31 10 44 25 177 info@primaned.com

Direct contact

met één van onze salesmedewerkers?

Jeroen Suijker

+31 6 52 02 78 80

Sjef van Vugt

+31 6 23 18 81 29

Support nodig?

Bel of mail onze helpdesk

+31 10 28 62 158 support@primaned.com
Meer ondersteuning?
www.primaned.com/support

Een stap in ambitie, ervaring en teamwork

Vacature BI Consultant Project Controls

Heb jij een passie voor projecten en Project Controls en wil jij onze gerenommeerde nationale en internationale klanten adviseren bij het inzichtelijk maken en het visualiseren van deze data of het ontsluiten van gegevens?

Naar vacature

Vacature Consultant Project Controls

Heb jij een passie voor Project Controls en wil jij onze gerenommeerde nationale en internationale klanten adviseren bij een uniforme aanpak, het opleiden van hun personeel en het implementeren van professionele software?

Naar vacature

Vacature Adviseur Projectbeheersing

Wil jij werken aan grootschalige multidisciplinaire projecten in bijvoorbeeld de Energietransitie of Bereikbaarheid? Of werken aan adviezen binnen programma’s en portfolio’s voor de grote bedrijven in Nederland?

Naar vacature

Buiten werktijd plannen we ook gave dingen!

Dat we goed kunnen samenwerken binnen werktijd is het belangrijkste, des te leuker als we buiten werktijd ook goed met elkaar op kunnen schieten. Primaned organiseert vaak personeels- en bedrijfsuitjes, maar ook het personeel neemt zelf initiatief om dingen te organiseren.

Lees verder

Volg ons op social media!

We delen geregeld kennis én interessant nieuws via LinkedIn. Op Instagram en Facebook vind je vooral informeel nieuws en fun.

LinkedinInstagramFacebook