Kom in contact
met Primaned!

+31 10 44 25 177 info@primaned.com

Direct contact

met één van onze salesmedewerkers?

Sjef van Vugt

+31 6 23 18 81 29

Jeroen Suijker

+31 6 52 02 78 80

Support nodig?

Bel of mail onze helpdesk

+31 10 28 62 158 support@primaned.com
Meer ondersteuning?
www.primaned.com/support

Een stap in ambitie, ervaring en teamwork

Vacature Consultant Project Controls

Krijg jij energie van projectmanagement en procesoptimalisatie? Wil jij meewerken aan prestigieuze en grote projecten? En vind je het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen? Bekijk dan snel de vacature van Consultant Project Controls bij Primaned!

Naar vacature

Vacature Technische Consultant

Vind jij het leuk om klanten te begeleiden bij complexe technische vraagstukken rondom IT en projectmanagement? Wil je samenwerken met mooie, gerenommeerde bedrijven? En zoek je veel uitdaging en afwisseling in je werk? Bekijk dan snel de vacature van Technisch Consultant bij Primaned!

Naar vacature

Vacature Adviseur Projectbeheersing

Wil jij werken aan grootschalige multidisciplinaire projecten in bijvoorbeeld de Energietransitie of Bereikbaarheid? Of werken aan adviezen binnen programma’s en portfolio’s voor de grote bedrijven in Nederland?

Naar vacature

Vergroot je kennis

Met onze Primaned Academy leggen we de basis van de kennis van onze collega’s. Een echte kickstart binnen de Project Controls waarbij je in korte tijd een volwassen gesprekspartner wordt.

Naar Academy

Buiten werktijd plannen we ook gave dingen!

Dat we goed kunnen samenwerken binnen werktijd is het belangrijkste, des te leuker als we buiten werktijd ook goed met elkaar op kunnen schieten. Primaned organiseert vaak personeels- en bedrijfsuitjes, maar ook het personeel neemt zelf initiatief om dingen te organiseren.

Lees verder

Draag bij aan prachtige projecten

Primaned werkt aan de meest toonaangevende projecten in Nederland. Primaned streeft ernaar om projecten in portefeuille te hebben die aantrekkelijk en uitdagend zijn voor haar specialisten. Want hoe leuk kan het zijn om te werken aan projecten waar iedereen het over heeft.

Naar projecten