Kom in contact
met Primaned!

+31 10 44 25 177 info@primaned.com

Direct contact

met één van onze salesmedewerkers?

Jeroen Suijker

+31 6 52 02 78 80

Sjef van Vugt

+31 6 13 65 83 68

Support nodig?

Bel of mail onze helpdesk

+31 10 28 62 158 support@primaned.com

Een stap in ambitie, ervaring en teamwork

Vacature Adviseur Projectbeheersing

Wil jij werken aan grootschalige multidisciplinaire projecten in bijvoorbeeld de Energietransitie of Bereikbaarheid? Of werken aan adviezen binnen programma’s en portfolio’s voor de grote bedrijven in Nederland?

Naar vacature

Vacature Consultant Project Controls

Heb jij een passie voor project controls en wil jij onze gerenommeerde nationale en internationale klanten adviseren bij een uniforme aanpak, het opleiden van hun personeel en het implementeren van professionele software?

Naar vacature

Werk mee aan prachtige projecten

Primaned werkt aan de meest toonaangevende projecten van Nederland. Primaned streeft ernaar projecten in de portfolio te hebben die aansprekend en uitdagend zijn voor haar specialisten. Immers, hoe leuk kan het zijn om te werken aan projecten waar iedereen het over heeft.

Buiten werktijd plannen we ook!

Dat we goed kunnen samenwerken binnen werktijd is het belangrijkste, des te leuker als we buiten werktijd ook goed met elkaar op kunnen schieten. Primaned organiseert vaak personeels- en bedrijfsuitjes, maar ook het personeel neemt zelf initiatief om dingen te organiseren.

Lees verder

Vergroot je kennis!

Met onze Primaned Academy leggen we de basis van de kennis van onze collega’s. Een echte kickstart binnen de Project Controls waar je in korte tijd een volwassen gesprekspartner wordt.

Naar Academy

Maatgevend voor Project Controls

Met onze hoge standaard voor Project Controls helpen wij onze klanten om controle te krijgen over hun project en proces. Dit is van inzicht in een project tot een geheel bedrijfsproces en alles daartussen.

Volg ons op social media!

We delen geregeld kennis én interessant nieuws via Linkedin. Op Instagram vind je vooral informeel nieuws en fun.

LinkedinInstagramFacebook