Kom in contact
met Primaned!

+31 10 44 25 177 info@primaned.com

Direct contact

met één van onze salesmedewerkers?

Sjef van Vugt

+31 6 23 18 81 29

Paul Vogels

+31 6 22 17 94 19

Support nodig?

Bel of mail onze helpdesk

+31 10 28 62 158 support@primaned.com
Meer ondersteuning?
www.primaned.com/support

Oracle Primavera P6 EPPM

Oracle Primavera P6 EPPM – of Enterprise Project Portfolio Management – bepaalt de norm voor het plannen en programmeren in een groot aantal sectoren. Deze geïntegreerde software biedt een ‘all-in-one’ oplossing voor het plannen, beheren, uitvoeren, prioriteren en forensisch analyseren van projecten en portefeuilles. De ingebouwde functies en uitgebreide functionaliteit bieden niet alleen ondersteuning voor teams die streven naar de meest optimale resultaten, maar bouwen ook aan kennis, genereren vertrouwen en creëren sterkere, veerkrachtigere planningsteams.

Proactieve planning

Primavera P6 EPPM gooit traditionele projectplanning ondersteboven en stelt planningsteams in staat om proactieve in plaats van reactieve maatregelen te nemen. Het vermindert het risico van obstakels en vertragingen dankzij betere zichtbaarheid en makkelijkere identificatie van mogelijke problemen, al voordat deze zich voordoen. Planners krijgen ook de mogelijkheid tot het implementeren van sterke strategische maatregelen om hun projecten soepel te laten verlopen. De prognosefuncties van Primavera P6 EPPM maken besluitvorming beter en slimmer wat betreft het gebruik van middelen en kostentoewijzing om risico’s effectief te beheren.

Transparante communicatie

Omdat in de 21e eeuw steeds meer stakeholders betrokken raken bij ingewikkelde projecten kunnen door het ‘all-in-one’ platform van Oracle Primavera P6 EPPM alle afdelingen transparant en efficiënt communiceren. Verwacht een verbeterd overzicht en eenvoudige toegang tot de ‘big picture’. Met meerdere interactieve functies kunnen gebruikers naadloos visuele voorstellingen creëren van hun data om te delen met stakeholders, waardoor alle betrokkenen toegang krijgen tot dezelfde realtime data.

Altijd en overal

Proactieve planning en transparante communicatie kunnen altijd en overal plaatsvinden met Oracle Primavera P6 EPPM software. 100% gebaseerd op het internet garandeert de software dat vitale projectdata kunnen worden gecreëerd, gedeeld, toegankelijk zijn en kunnen worden geanalyseerd met behulp van de P6 Team Member app. Het is compatibel met iOS en Android-apparaten, net als de applicatie op basis van het internet voor tablets, laptops en computers voor eenvoudigere communicatie onderweg en op de locatie. Er is ook een e-mailoptie. P6 EPPM zorgt ervoor dat alle stakeholders op één lijn zitten.

Haal meer uit uw planningsinspanningen

Bij Primaned zijn we ervan overtuigd dat planningsteams in bijna elke bedrijfstak meer waarde kunnen halen uit hun planningsinspanningen door het implementeren van een ‘all-in-one’ zakelijk projectportfolio-managementsysteem zoals Oracle Primavera P6 EPPM. Dat is de reden waarom we er zo trots op zijn een goedgekeurd Primavera Europees partner te zijn en Oracle Primavera’s enige ondersteunende partner die samenwerkt met bedrijven om hen te helpen te verbeteren, groeien en leiders te worden.

Een interface voor alle projecten

We raden Oracle Primavera P6 EPPM aan vanwege de flexibiliteit en brede functionaliteit van de software. Het is geschikt voor gebruik door alle stakeholders van een project, in alle projecten – ongeacht de omvang of de moeilijkheidsgraad. Met intelligente inschaling past P6 EPPM zich naadloos aan de unieke behoeften van elk individueel project aan en kan er waar nodig schaalvergroting of -vermindering worden toegepast, zoals vereist is om te garanderen dat de planners precies datgene hebben wat nodig is voor het met vertrouwen beheren van projecten. Van een enkele gebruiker tot duizenden stakeholders. Door de functies gebaseerd op de rol van de software kunnen alle relevante partijen gebruik maken van de applicatie en hun inzicht over de gehele linie delen.

Beheren van complexiteiten

Met organisaties die snel een toenemend aantal projecten aannemen – en met projecten die steeds sneller ingewikkelder worden – kunnen bedrijven gemakkelijk in de problemen komen en misschien zelfs tekortschieten. Waarom? Omdat ze niet in staat zijn duidelijke controle te behouden over alle noodzakelijke aspecten van succesvolle planning, uitvoering en risicobeheer. Oracle Primavera P6 EPPM richt zich direct op deze uitdagingen met innovatieve functionaliteit voor meerdere projecten. Koppel dit aan de interface voor meerdere gebruikers en herkenning van projecthiërarchieën met meerdere lagen, dan is de software al snel een strategische noodzaak voor het beheer van de moderne complexiteiten in planning.

Volledige ondersteuning van Primaned

Als officiële Oracle Primavera partner voor Europese klanten bieden we volledige ondersteuning voor alle gebieden van P6 EPPM. We zijn er om u te helpen; van het verkrijgen van een licentie voor instrumenten voor uw organisatie tot het installeren, configureren en integreren van de software voor lopend applicatie-onderhoud en training. Alle P6 EPPM training wordt gegeven door ervaren instructeurs bij de Primaned Academy. Onze specifieke EPPM-cursus dekt alles wat u en uw team nodig hebben om het platform met vertrouwen te gebruiken, inclusief functionele beheerstraining voor het creëren van een EPS, het definiëren van projectcodes, het creëren van gebruikersprofielen, het toewijzen van gebruikersrechten en het configureren van instellingen.

Bouw uw volledige Primavera suite

Oracle Primavera P6 EPPM integreert met andere Primavera-applicaties waaronder Primavera Cloud en Primavera Risk Analysis. Het is makkelijker dan u misschien denkt om een volledig ‘end-to-end’ projectmanagementsuite te bouwen voor verbeterde processen en betere projectresultaten. De modules zijn verbonden via de geïntegreerde Primavera gateway en stellen ons in staat de beste op maat gemaakte oplossingen te leveren om te voldoen aan de verschillende behoeften van onze klanten. 

  • Uitstekende integraties met Primavera en andere managementsystemen
  • Plan, programmeer en beheer met efficiency
  • Analyseer en beoordeel vanaf de eerste aanbestedingsfasen
  • Optimaliseer het gebruik van bronnen en budget
  • Visualiseer de vooruitgang van het project vanaf de start
  • Volledige ondersteuning en trainingsopties van leidende experts voor projectbesturingen
PV - Bio Picture - 0221

Spreek met een Expert

Plan een gesprek met ons team, wij zullen met plezier uw vragen beantwoorden om aan de behoeften van uw team te voldoen.

_Q5I0906 (1)

Demo Aanvragen

Optimaliseer uw projectbeheersing met de juiste softwaretool.