Kom in contact
met Primaned!

+31 10 44 25 177 info@primaned.com

Direct contact

met één van onze salesmedewerkers?

Sjef van Vugt

+31 6 23 18 81 29

Jeroen Suijker

+31 6 52 02 78 80

Support nodig?

Bel of mail onze helpdesk

+31 10 28 62 158 support@primaned.com
Meer ondersteuning?
www.primaned.com/support

Pionier in projectbeheersing

Gespecialiseerd in projectbeheersing

Primaned is een adviesbureau gespecialiseerd in project controls voor projecten in o.a. infrastructuur, constructie & engineering, petrochemische industrie, farmaceutische industrie en overheid.

Project Controls is het deel van projectmanagement dat project- en procesgegevens modelleert, monitort, analyseert en visualiseert om inzicht in het project, programma of portfolio te creëeren. Dit resulteert in een betere besluitvorming, zodat maximale waarde voor de klant ontstaat.

Meer dan software

Primaned is met meer dan 25 jaar ervaring dé Oracle Primavera softwarespecialist van de Benelux. En toch is er ook een andere kant van Primaned, namelijk die van specialist in projectbeheersing van complexe projecten.

Lees verder

Han over Primaned

Met Primaned streef ik naar een continue optimalisatie van Project Controls voor complexe projecten. Dit doel wordt ondersteund door onze gezamenlijke passie in het pionieren, definiëren en toepassen van nieuwe technieken en standaarden voor de toepassing van Forensische, Strategische, Dynamische en Risico Scheduling Technieken in Multi-Interdisciplinaire projecten.

Lees verder

Historie

Primaned begon in 1985 als Primavera Nederland en is nu toonaangevend binnen de Projectbeheersing.

Wil je weten hoe dit tot stand is gekomen?

Lees verder

Specialist in planning en projectbeheersing

Primaned biedt naast het leveren en implementeren van in de markt zeer bekende producten zoals Oracle Primavera P6 ook uitgebreid advies en ondersteuning op het gebied van projectbeheersing in planning en risico.

Paul over Primaned

Primaned is een echte one-stop serviceprovider op het gebied van Project Controls. Dit merk je in onze ‘totale’ aanpak. Waar we ‘vroeger’ nog een softwareleverancier waren van één specifieke productreeks, zijn we nu met verschillende businessunits een echt adviesbureau in de breedste zin van het woord.

Lees verder