Kom in contact
met Primaned!

+31 10 44 25 177 info@primaned.com

Direct contact

met één van onze salesmedewerkers?

Jeroen Suijker

+31 6 52 02 78 80

Sjef van Vugt

+31 6 13 65 83 68

Support nodig?

Bel of mail onze helpdesk

+31 10 28 62 158 support@primaned.com
Meer ondersteuning?
www.primaned.com/support

Privacy policy

Privacyverklaring Primaned

De website van Primaned wordt gebruikt door twee ondernemingen: Primaned BV en Primaned Projectadvies BV (gezamenlijk hierna genoemd: Primaned). Wij verzorgen advies en opleiding op het gebied van projectbeheersing (Project Controls). Wij verwerken hierbij privacygevoelige informatie, ook wel persoonsgegevens genoemd. Hiervoor maken wij onder andere gebruik van software van andere bedrijven.

Alle persoonsgegevens worden door ons digitaal opgeslagen en daarbij zorgvuldig verwerkt en beveiligd. We houden ons hierbij aan Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) welke in is gegaan op 25 mei 2018. Deze nieuwe privacywet betekent onder andere dat:

  • Wij helder en duidelijk vermelden voor welke doeleinden wij je persoonsgegevens verwerken.
  • Wij het verzamelen van de persoonsgegevens beperken tot wat nodig is voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt.
  • Wij persoonsgegevens niet doorgeven aan derde partijen wanneer dit niet nodig is voor het bereiken van de doeleinden waarvoor de persoonsgegevens worden verwerkt.
  • Wij je altijd eerst toestemming vragen om jouw persoonsgegevens te verwerken.
  • Je het recht hebt om de persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te laten verwijderen.
  • Je het recht hebt om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Hoe wij persoonsgegevens verzamelen

Bij Primaned slaan wij persoonsgegevens op van bezoekers van de website.

De persoonsgegevens worden onder andere verzameld via:

  • Het contactformulier wat ingevuld wordt op de contact pagina.
  • Jouw bezoek op de website
  • Het contactformulier dat wordt ingevuld bij de te downloaden whitepaper. Hierbij wordt om je nadrukkelijke toestemming gevraagd voor het opslaan van de persoonsgegevens.

Welke persoonsgegevens wij verzamelen

Afhankelijk van de doeleinden van het opslaan van de persoonsgegevens, slaan wij de volgende gegevens op:

  • voor- en achternaam
  • titel en voorletters
  • bedrijfsnaam
  • e-mailadres
  • telefoonnummer
  • functie

Doeleinden voor het gebruik van de persoonsgegevens

  • Bij gebruik van het contactformulier en bezoek op de website worden jouw persoonsgegevens gebruikt voor:
    • Het persoonlijk gerichte informatie aanbieden binnen de website waar mogelijk behoefte is
    • Het incidenteel toesturen van informatie van producten en diensten van Primaned
    • Contact opnemen met de bezoeker om opvolging te geven aan het ingestuurde bericht
    • Contact opnemen met de bezoeker om telefonische salesacties uit te voeren

Derde partijen

Primaned maakt gebruik van de software van derde partijen om jouw persoonsgegevens te verwerken voor de relevante doeleindes. Hiervoor maken wij gebruik van mailsoft- en hardware en websitesoftware. Wij hebben waar nodig een Data Processing Addendum opgenomen in de overeenkomst met derde partijen. Uitgangspunt is dat de gegevens goed zijn beveiligd, en alleen worden gebruikt ter verwerking voor de doeleinden van Primaned.

Recht op inzage, correctie of verwijderen

Doordat wij je persoonsgegevens op één plaats digitaal hebben opgeslagen, kunnen wij je altijd een overzicht sturen van je persoonsgegevens die bij ons zijn opgeslagen. Wij ontvangen graag wijzigingen in je persoonsgegevens, bijvoorbeeld van een nieuwe functie, bedrijf of contactgegevens. Natuurlijk is het ook altijd mogelijk dat wij al, of een gedeelte van, je persoonsgegevens verwijderen.

Je kunt je aanvraag voor correctie of het verwijderen van je persoonsgegevens doen via de contactinformatie hieronder. Dit kan via mail, telefoon of post. Voor het wissen van je persoonsgegevens vragen wij wel om een bevestiging via mail of post om te voorkomen dat wij de verkeerde gegevens wissen uit ons systeem.

Autoriteit Persoonsgegevens

Mocht je een klacht hebben over de verwerking van jouw persoonsgegevens, zouden wij graag de kans krijgen om je verder te helpen en ons beleid waar mogelijk aan te passen. Mochten we er toch niet samen uitkomen, dan kun je ook een klacht indienen op grond van de privacywetgeving bij de Autoriteit Persoonsgegevens

Contact

Wil je gebruik maken van je rechten, of heb je andere vragen, opmerkingen of klachten? Neem dan contact met ons op via:

Primaned BV, KvK-nummer 24461971
Barbizonlaan 55
Postbus 247
2900 AE Capelle aan den IJssel
info@primaned.com
+31 10 44 25 177

Primaned Projectadvies BV, KvK-nummer 24288754
Barbizonlaan 55
Postbus 247
2900 AE Capelle aan den IJssel
projectadvies@primaned.com
+31 10 44 25 177