Kom in contact
met Primaned!

+31 10 44 25 177 info@primaned.com

Direct contact

met één van onze salesmedewerkers?

Sjef van Vugt

+31 6 23 18 81 29

Paul Vogels

+31 6 22 17 94 19

Support nodig?

Bel of mail onze helpdesk

+31 10 28 62 158 support@primaned.com
Meer ondersteuning?
www.primaned.com/support

Operationeel planner Royal van Lent Jachtbouw

Plannen en sturen van de activiteiten op de Timmerafdeling m.b.t. verschillende bouwnummers

Uitvoering -

Mijn rol bestaat uit het monitoren en sturen van de verschillende activiteiten welke de timmermannen aan boord doen. Gedurende de week overleg ik met de Eerste mannen, werkvoorbereiders en de assistent managers van de afdeling over de voortgang en kijken we 6 weken vooruit in de planning. Liggen we op schema, is alles geregeld zodat we ook daadwerkelijk van start kunnen gaan, voorzien we problemen m.b.t. andere afdelingen of qua capaciteit zijn zo maar wat aspecten waar ik mij mee bezig houd.

Daarnaast probeer ik met mijn collega-planner van de afdeling meer bewustwording te creeren m.b.t. de planning bij de medewerkers en willen wij de organisatie naar een hoger en proffesioneler niveau tillen m.b.t. project controls.

Naast operationeel planners levert Primaned ook projectplanners. Daar waar de operationeelplanner verschillende bouwnummers voor een specifieke discipline doet (in mijn geval de Timmerafdeling) welke meer gedetailleerd is, houdt de projectplanner zich meer hoogover met de activiteiten bezig maar koppelt deze de verschillende interne disciplines en externe partijen aan elkaar.

Noord-Holland, Nederland

Gerelateerde productniveau's

Communicatie
1 Strategie
2 Prognose
3 Control
4 Registratie
Proces

Wilt u ook controle over uw project?

Bespreek uw project, probleem of vraag direct met één van onze mensen. Neem contact op met Jeroen Suijker via +31 6 52 02 78 80 of j.suijker@primaned.com.