Kom in contact
met Primaned!

+31 10 44 25 177 info@primaned.com

Direct contact

met één van onze salesmedewerkers?

Sjef van Vugt

+31 6 23 18 81 29

Jeroen Suijker

+31 6 52 02 78 80

Support nodig?

Bel of mail onze helpdesk

+31 10 28 62 158 support@primaned.com
Meer ondersteuning?
www.primaned.com/support

Arctic LNG2 – Underbase Foundation

Risico Inventarisatie, probabilistisch plannen, tijd-weg diagram

Energie Offshore Petrochemie Tender Engineering, Procurement, Construct, Install - EPCI

In het noorden van Rusland wil men een grote LNG productie faciliteit bouwen nu de hoeveelheid zee-ijs in de regio zodanig afneemt dat het begaanbaar wordt met LNG tankers. Uniek aan dit project is het inzetten van Gravity Based Structures (GBS) met daarop equipment voor LNG verwerking. Drie van deze GBSen worden gedurende het project aangevoerd en afgezonken op een voorbewerkte zeebodem. De totale waarde van Arctic LNG2 inclusief sub-projecten bedraagt ruim 20 miljard euro.

Van Oord biedt aan voor het tijdig aanleggen van alle fundaties bestaande uit diverse lagen en technieken, binnen extreem nauwe toleranties. Extra uitdagend in dit project is de onzekere toegang tot het werkgebied: ieder jaar groeit de route volledig dicht en is toegang verboden. Het werkbare seizoen kan variëren van 45-90 dagen per jaar.

Om Van Oord te ondersteunen heeft Primaned een uitgebreide risico inventarisatie uitgevoerd, hebben we bijgedragen aan het tot stand komen van Conditions of Contract, is er inzicht in prioriteiten gegeven doormiddel van een probabilistische analyse, en heeft een tijd-weg diagram er voor gezorgd dat er broodnodige ruimte kwam in de meerjarige planning.

Zuid-Holland, Nederland

Gerelateerde productniveau's

Communicatie
1 Strategie
2 Prognose
3 Control
4 Registratie
Proces

Wilt u ook controle over uw project?

Bespreek uw project, probleem of vraag direct met één van onze mensen. Neem contact op met Jeroen Suijker via +31 6 52 02 78 80 of j.suijker@primaned.com.