Kom in contact
met Primaned!

+31 10 44 25 177 info@primaned.com

Direct contact

met één van onze salesmedewerkers?

Sjef van Vugt

+31 6 23 18 81 29

Paul Vogels

+31 6 22 17 94 19

Support nodig?

Bel of mail onze helpdesk

+31 10 28 62 158 support@primaned.com
Meer ondersteuning?
www.primaned.com/support

Tenderplanner

Bouw Energie ICT Industrie Infra - wegen Infra - natte waterbouw Infra - rail Luchtvaart Maritiem Mobility Offshore Petrochemie Pharma Publieke sector

De rol van Tenderplanner is een cocktail van verschillende eigenschappen; je bent nieuwsgierig, analytisch, zelfstandig en vooral creatief.  Je bent in staat met niets te beginnen, informatie te verzamelen en vanuit abstracte doelstellingen naar concrete uitwerkingen te komen. Een tender planner is een veelzijdige kameleon die zich kan aanpassen aan mogelijke ontwikkelingen die tijdens de tenderfase kunnen ontstaan. Het is een persoon die verantwoordelijkheid neemt, en draagvlak kan creëren. Je legt de basis voor succes en winnen belangrijker vind dan meedoen.

De tenderplanner stelt in samenspraak met het tenderteam een integrale, multi-disciplinaire projectplanning op met een realistische doch zo kort mogelijke bouwtijd. De tenderplanner voert hiertoe overleggen met alle betrokken disciplines en vakspecialisten en verkrijgt zo op alle niveau’s draagvlak voor de tenderplanning. De tenderplanner vraagt altijd verder door dan anderen en weet tegenstrijdige belangen bij elkaar te brengen door continu op zoek te zijn naar consensus. De tenderplanner verzorgt t.b.v. EMVI-scoring een aantoonbare consistentie van de tenderplanning met het Risico Management Plan, het Hinder Beperkingsplan, het Faseringsplan, en de overige EMVI-plannen, doordat de hierin benoemde voorzieningen, faseringen, buitendienststellingen, verkeers- en beheersmaatregelen en beschikbaarheden aantoonbaar aanwezig zijn in de planning.

Gerelateerde productniveau's

Communicatie
1 Strategie
2 Prognose
3 Control
4 Registratie
Proces

Projecten waar deze rol is uitgevoerd