Kom in contact
met Primaned!

+31 10 44 25 177 info@primaned.com

Direct contact

met één van onze salesmedewerkers?

Sjef van Vugt

+31 6 23 18 81 29

Jeroen Suijker

+31 6 52 02 78 80

Support nodig?

Bel of mail onze helpdesk

+31 10 28 62 158 support@primaned.com
Meer ondersteuning?
www.primaned.com/support

Nieuwbouw politiebureau Hilversum

Opstellen van een tenderplanning

Bouw Tender Design & Construct - D&C

Het huidige politiebureau in het centrum van Hilversum is toe aan renovatie. De politie heeft vervolgens twee opties afgewogen, namelijk een duurzame renovatie of een volledige nieuwbouw. De keuze is gevallen op een volledige nieuwbouw zodat de nieuwe meldkamer Midden-Nederland gehuisvest kan worden. Politie, brandweer, ambulancezorg en Koninklijke Marechaussee (KMar) krijgen in Nederland tien meldkamers waarvan de meldkamer Midden-Nederland er een van is. De huidige meldkamers van Utrecht en Lelystad worden in Hilversum samengevoegd tot één van deze moderne meldkamers, de meldkamer Midden-Nederland.

De locatie van het nieuw te bouwen politiebureau en raakvlakken met werkzaamheden van derden maken het project complex. Het nieuw te bouwen politiebureau is gelegen in het centrum van Hilversum wat de aan- en afvoer van materieel moeilijk maakt en voor een beperkte inrichting van het bouwterrein zorgt. Tevens zijn er verschillende raakvlakken met parallel uit te voeren werkzaamheden van derden. Zo wordt de sloop van het bestaande politiebureau opgeleverd door een andere aannemer na aanvang van de werkzaamheden voor de nieuwbouw en dient de meldkamer gerealiseerd te worden voor oplevering door een specialistische partij.

Bouwonderneming Stout en Adjust Consulting hebben Primaned Projectadvies gevraagd om een kwalitatief goede tenderplanning op te stellen. Daarnaast heeft Primaned Projectadvies de planning beoordeeld aan de hand van de DCMA 14-punts analyse.

Zuid-Holland, Nederland

Gerelateerde productniveau's

Communicatie
1 Strategie
2 Prognose
3 Control
4 Registratie
Proces

Rollen

Wilt u ook controle over uw project?

Bespreek uw project, probleem of vraag direct met één van onze mensen. Neem contact op met Jeroen Suijker via +31 6 52 02 78 80 of j.suijker@primaned.com.