Kom in contact
met Primaned!

+31 10 44 25 177 info@primaned.com

Direct contact

met één van onze salesmedewerkers?

Sjef van Vugt

+31 6 23 18 81 29

Paul Vogels

+31 6 22 17 94 19

Support nodig?

Bel of mail onze helpdesk

+31 10 28 62 158 support@primaned.com
Meer ondersteuning?
www.primaned.com/support

24-uurs centrale bediening bruggen en sluizen

Tenderplanning en risico-analyse

Tender Design & Construct - D&C

De werkzaamheden van Primaned Projectadvies voor deze tender betroffen het opstellen van de tenderplanning en een risicoanalyse voor.
In het project zijn eerst alle stukken geanalyseerd, de tijdsaspecten uitgezet in tijd en zo de eerste kaders neergezet om inzicht te krijgen in de mogelijkheden. Hierna is er gedetailleerd gekeken naar de inhoud van de bruggen en sluizen. Per object is er een inschatting gedaan in tijd en risico.

Er is gezocht naar optimalisatie in volgornde, inhoud, technische oplossingen en kosten. Na een compleet overzicht van techniek en een optimale uitwerking van oplossingen is de optimalisatie gezocht in tijd. Aan de hand hiervan is een definitief plan opgesteld. Een lijst van toprisico’s is opgesteld en aan de planning gekoppeld om de planning te toetsen, robuust en betrouwbaar te maken. In samenwerking is er een mooi visueel planningsdocument opgesteld. De tender is uiteindelijk niet gewonnen.

Noord-Holland, Nederland

Gerelateerde productniveau's

Communicatie
1 Strategie
2 Prognose
3 Control
4 Registratie
Proces

Wilt u ook controle over uw project?

Bespreek uw project, probleem of vraag direct met één van onze mensen. Neem contact op met Jeroen Suijker via +31 6 52 02 78 80 of j.suijker@primaned.com.