Kom in contact
met Primaned!

+31 10 44 25 177 info@primaned.com

Direct contact

met één van onze salesmedewerkers?

Sjef van Vugt

+31 6 23 18 81 29

Paul Vogels

+31 6 22 17 94 19

Support nodig?

Bel of mail onze helpdesk

+31 10 28 62 158 support@primaned.com
Meer ondersteuning?
www.primaned.com/support

Tender Landside Schiphol

Opstellen van integrale tenderplanning

Tender Engineering & Construct - E&C

Het opstellen van de tenderplanning voor VolkerInfra voor het project Landside Schiphol. Het project behelst de sloop, aanpassing en nieuwbouw van de landzijdige infrastructuur, weg en kabels en leidingen infrastructuur rond op Schiphol ter voorbereiding van de nieuwe terminal van Schiphol. De verplaatsing van de kabels en leidingen is de grootste verhuizing die Schiphol tot nu toe heeft gepland.

De uitdaging van het project is dat het midden op Schiphol plaats vindt, hinder geminimaliseerd moet worden voor een verscheidenheid aan stakeholders (reizigers, medewerkers, KLM, luchtverkeersleiding, OV en ondergrondse infrastructuurbeheerders). Daarnaast was de uitdaging met slopen, renoveren en bouwen tegelijkertijd op verschillende niveaus met verschillende disciplines goed op elkaar af te stemmen.

Hierbij is gebruik gemaakt van 4D planning in een latere fase ter hinderminimalisatie.

Over het Capital Programme
De tender Landside Schiphol is het eerste project van het Capital Programme van Schiphol voor het uitbreiden van de capaciteit van de luchthaven. De volgende fase behelst de aanleg van een nieuwe pier en terminal midden op de luchthaven. Gezien de non-stop operatie van Schiphol, is dit de meeste uitdagende klus die Schiphol heeft gehad in de afgelopen jaren.

Noord-Holland, Nederland

Gerelateerde productniveau's

Communicatie
1 Strategie
2 Prognose
3 Control
4 Registratie
Proces

Wilt u ook controle over uw project?

Bespreek uw project, probleem of vraag direct met één van onze mensen. Neem contact op met Jeroen Suijker via +31 6 52 02 78 80 of j.suijker@primaned.com.