Kom in contact
met Primaned!

+31 10 44 25 177 info@primaned.com

Direct contact

met één van onze salesmedewerkers?

Sjef van Vugt

+31 6 23 18 81 29

Paul Vogels

+31 6 22 17 94 19

Support nodig?

Bel of mail onze helpdesk

+31 10 28 62 158 support@primaned.com
Meer ondersteuning?
www.primaned.com/support

4D specialist

Bouw Energie ICT Industrie Infra - wegen Infra - natte waterbouw Infra - rail Luchtvaart Maritiem Mobility Offshore Petrochemie Pharma Publieke sector

De belangrijkste rol van de 4D-specialist is de verbindende factor tussen het BIM-model en de factor tijd (4D). Hij/zij is de adviserende en sturende persoon voor het goed afstemmen en informeren van de mogelijkheden van 4D en projectbeheersing binnen het project of het bedrijf.
Dit kan in de breedste zin. In de werkvoorbereiding, de planningen, SE en 3D-modellen; Optimalisatie van de (System-)Engineering, logistiek, een diepere inbedding van de integrale projectorganisatie (BIM-sytematiek) en het identificeren en aanzienlijk reduceren van de projectrisico’s voordat met realisatie wordt gestart.

De 4D-Specialist kan fysiek de planningen en 3D-modellen samen voegen tot een animatie. De animatie zorgt voor vertrouwen en draagvlak bij zowel opdrachtgevers als binnen de eigen projectorganisatie. Belangrijker is dat hij op een hoger nivo alle partijen overtuigd, stuurt en adviseert over wat er mogelijk is. Er kan zoveel, maar wat is er daadwerkelijk nodig.

Volgens het ‘Plan-Do-Act-Check’ levert dit een onmiskenbare bijdrage aan de optimalisatie aan het gehele project van voorbereidingen tot aan de oplevering.

Doel: Virtueel bouwen, verbinden, optimaliseren, risico-beheersing en creëren van vertrouwen en draagvlak.
Visie: Virtueel bouwen in het gehele bouwproces.

Gerelateerde productniveau's

Communicatie
1 Strategie
2 Prognose
3 Control
4 Registratie
Proces