Kom in contact
met Primaned!

+31 10 44 25 177 info@primaned.com

Direct contact

met één van onze salesmedewerkers?

Sjef van Vugt

+31 6 23 18 81 29

Paul Vogels

+31 6 22 17 94 19

Support nodig?

Bel of mail onze helpdesk

+31 10 28 62 158 support@primaned.com
Meer ondersteuning?
www.primaned.com/support

Hollandse Kust Zuid Export Cable

Opstellen tenderplanning & projectdocumenten

Tender Design, Build, Finance, Maintain - DBFM

De windparken Hollandse Kust (zuid) III & IV vallen voor een groot deel binnen de 12-mijlszone. Hiervan is de overheid eigenaar. Dit betekent dat voor de delen die binnen de 12-mijlszone liggen een drietal overeenkomsten gesloten worden met het Rijksvastgoedbedrijf. Primaned verleent haar medewerking bij het opstellen van de tenderplanning en de daarbij behorende projectdocumenten.

Voor Deme was de inzet van de eigen kabellegboten zoals de Livingstone (zie foto’s) essentieel onderdeel. Al in de Tenderfase werd rekening gehouden met zowel de lopende als de toekomstige projecten om zo op effectieve wijze invulling te geven aan de bedrijfsdoelen van Deme. Onze toegevoegde waarde hierin was het maken van realistische planningen per project maar ook i.c.m meerdere projecten. Hierin adviseerden wij Deme tevens van professioneler genruik van planningen en meerwaarde van duidelijke en heldere planningen/overzichten gedurende tendertrajecten.

Zuid-Holland, Nederland

Gerelateerde productniveau's

Communicatie
1 Strategie
2 Prognose
3 Control
4 Registratie
Proces

Rollen

Wilt u ook controle over uw project?

Bespreek uw project, probleem of vraag direct met één van onze mensen. Neem contact op met Jeroen Suijker via +31 6 52 02 78 80 of j.suijker@primaned.com.