Kom in contact
met Primaned!

+31 10 44 25 177 info@primaned.com

Direct contact

met één van onze salesmedewerkers?

Sjef van Vugt

+31 6 23 18 81 29

Paul Vogels

+31 6 22 17 94 19

Support nodig?

Bel of mail onze helpdesk

+31 10 28 62 158 support@primaned.com
Meer ondersteuning?
www.primaned.com/support

REH3BT – Renovatie Heinenoordtunnel

Opstellen tender- en integrale planning en beheren integrale planning

Tender Ontwerp Uitvoering Design, Build, Maintain - DBM

De Heinenoordtunnel dateert uit 1969 en is daarmee toe aan groot onderhoud. De bestaande technische installaties en systemen zijn gedateerd en moeten worden vervangen. Daarnaast moet de tunnel voldoen aan de nieuwste tunnelstandaard. Om daar aan te voldoen moet er naast het vervangen van bestaande technische installaties en systemen een middentunnelkanaal worden gerealiseerd, dienstgebouwen worden gerenoveerd, lichtroosters worden vervangen en nieuw asfalt worden aangelegd. Complex aan dit project is dat de tunnel een cruciale verbinding tussen Zuid-Holland, West-Brabant en Zeeland is. Hierdoor mag gedurende het project de tunnel maar een beperkt aantal keer worden afgesloten en dienen de huidige installaties in dienst te blijven tot de nieuwe installaties zijn gerealiseerd.

Tijdens de tender voor de renovatie van de Heinenoordtunnel heeft Primaned Projectadvies de combinatie Dura Vermeer, Dynniq en Spie ondersteunt door het opstellen van een aanbiedingsplanning. De aanbiedingsplanning is opgebouwd uit twee onderdelen: een overallplanning voor de looptijd van het project en een detailplanning voor de eerste 6 maanden na gunning. Na gunning is Primaned Projectadvies aangesloten om de integrale planning op te stellen en bij te houden. Naast het opstellen en bijhouden van de integrale planning worden er detailplanningen opgesteld en bijgehouden en elk kwartaal een risico analyse op de integrale planning gedaan.

Zuid-Holland, Nederland

Gerelateerde productniveau's

Communicatie
1 Strategie
2 Prognose
3 Control
4 Registratie
Proces

Wilt u ook controle over uw project?

Bespreek uw project, probleem of vraag direct met één van onze mensen. Neem contact op met Jeroen Suijker via +31 6 52 02 78 80 of j.suijker@primaned.com.