Kom in contact
met Primaned!

+31 10 44 25 177 info@primaned.com

Direct contact

met één van onze salesmedewerkers?

Sjef van Vugt

+31 6 23 18 81 29

Jeroen Suijker

+31 6 52 02 78 80

Support nodig?

Bel of mail onze helpdesk

+31 10 28 62 158 support@primaned.com
Meer ondersteuning?
www.primaned.com/support

Forze Hydrogen Racing Team Delft

Complete projectbeheersing

Energie Mobility Ontwerp Uitvoering -

Bij Primaned begeleiden wij Forze Hydrogen Racing op het gebied van project controls. Forze Hydrogen Racing is een team van studenten dat zich bezig houdt met het bouwen van een waterstof raceauto. Forze is genaamd naar de Formula Zero Competition en is opgericht in 2007 bij Edgar van Os. Elk jaar wijdt een groep studenten hun tijd aan het ontwerpen/ontwikkelen/produceren van een raceauto op waterstof. De missie voor Forze is het promoten van waterstof als toekomstige brandstof in de auto-industrie.

Primaned biedt ondersteuning bij het opzetten van een integrale planning die bijdraagt aan het behalen van de doelstellingen, het klaarstomen van de F9 voor deelname aan de races in het voorjaar van 2023. Bovendien adviseren wij in het opzetten en borgen van gedegen processen, waarbij de nadruk wordt gelegd op tijd, kosten, risico’s en scope. Zo identificeren en analyseren wij de risico’s die impact hebben op de haalbaarheid van de doelstellingen door middel van een risicoanalyse. Hierdoor worden inzichten verschaft in de impact van de risico’s op tijd, kosten en scope van het project.

Sinds september 2021 is Primaned partner bij Forze. Sinds deze tijd zijn we betrokken bij het ontwikkelen van race auto’s op waterstof waarbij op dit moment de Forze IX gerealiseerd wordt.

Forze IX

Het doel van de Forze IX is om mee te doen in de GT-klasse van de Supercar Challenge, de snelste racedivisie. Hier zullen zij op de grid staan met productieauto’s van het hoogste niveau waaronder Porsches en Lamborghini’s.

Acceleratie (0-100km/h): < 3 seconden

Top snelheid: 300 km/h

Fuel Cell Power: 240 kW (327 hp)

Boost Power: 600 kW (805 hp)

 

Zuid-Holland, Nederland

Gerelateerde productniveau's

Communicatie
1 Strategie
2 Prognose
3 Control
4 Registratie
Proces

Wilt u ook controle over uw project?

Bespreek uw project, probleem of vraag direct met één van onze mensen. Neem contact op met Jeroen Suijker via +31 6 52 02 78 80 of j.suijker@primaned.com.