Kom in contact
met Primaned!

+31 10 44 25 177 info@primaned.com

Direct contact

met één van onze salesmedewerkers?

Sjef van Vugt

+31 6 23 18 81 29

Paul Vogels

+31 6 22 17 94 19

Support nodig?

Bel of mail onze helpdesk

+31 10 28 62 158 support@primaned.com
Meer ondersteuning?
www.primaned.com/support

Manager Projectbeheersing

Bouw Energie ICT Industrie Infra - wegen Infra - natte waterbouw Infra - rail Luchtvaart Maritiem Mobility Offshore Petrochemie Pharma Publieke sector

De rol Manager Projectbeheersing richt zich voornamelijk op beheerst behalen van integrale kwaliteit van een project of projecten. Met sociaal communicatieve en analytische vaardigheden ben je de leider die effectieve verbindingen nastreeft onder de teamleden Projectbeheersing en daarbuiten.
Gezamenlijk moeten we streven naar projecten die voorspelbaar, herleidbaar en met generieke methoden worden uitgevoerd, vanuit onze oriëntatie gericht op scope-tijd-geld-kwaliteit.

Oog voor duidelijke (contractuele) kaders, ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van producten: projectplanning, financiele overzichten, system engineering en het risicomanagement.
In de toepassing van deze producten signaleer je (ongewenste) trends die de doorlooptijd en/of financiën van een project of projecten beïnvloeden.
Daarnaast heb je oog voor de ontwikkeling van de teamleden in groepsbelang; deels geforceerd door op een overtuigende manier uitoefenen van bewuste invloed. Altijd in het groepsbelang.

Lid van het Management Team. Binnen het IPM-Model ben je verantwoordelijk voor de projectcommunicatie met de andere IPM-Rollen ( PM , OM , TM en CM).

Gerelateerde productniveau's

Communicatie
1 Strategie
2 Prognose
3 Control
4 Registratie
Proces