Kom in contact
met Primaned!

+31 10 44 25 177 info@primaned.com

Direct contact

met één van onze salesmedewerkers?

Jeroen Suijker

+31 6 52 02 78 80

Sjef van Vugt

+31 6 23 18 81 29

Support nodig?

Bel of mail onze helpdesk

+31 10 28 62 158 support@primaned.com
Meer ondersteuning?
www.primaned.com/support

Decarbonisation Programme ArcelorMittal

Decabonisation Programme Controls

Industrie Ontwerp Uitvoering Engineering, Procurement, Construct, Install - EPCI

Het Decarbonisatieprogramma is opgezet om zeven staalfabrieken in Europa en één in Canada om te schakelen van kolengestookte installaties naar gasgestookte / waterstofinstallaties. Dit gebeurt door over te stappen van de hoogoven-basis productieroute naar de DRI – EAD productieroute. Dit vermindert de CO2-uitstoot met 60%.

Ik ben Senior Consultant Project Controls voor het programma en maak deel uit van het programmateam. In het Programma beheer ik alles wat te maken heeft met tijd en de raakvlakken met contract, kosten, verandering, scope, communicatie en risico. Ik controleer en stuur de clusters aan om te leveren op deze aspecten en zorg ervoor dat de interfaces die zij met de aannemer Fluor hebben goed gedocumenteerd en onder controle zijn.

Ik ben verantwoordelijk voor Fluor en de documentatie die zij aanleveren op het aspect tijd. Alles wat aangeleverd wordt, wordt getoetst aan het contract en techniek.

Zuid-Holland, Nederland

Gerelateerde productniveau's

Communicatie
1 Strategie
2 Prognose
3 Control
4 Registratie
Proces

Wilt u ook controle over uw project?

Bespreek uw project, probleem of vraag direct met één van onze mensen. Neem contact op met Jeroen Suijker via +31 6 52 02 78 80 of j.suijker@primaned.com.