Kom in contact
met Primaned!

+31 10 44 25 177 info@primaned.com

Direct contact

met één van onze salesmedewerkers?

Sjef van Vugt

+31 6 23 18 81 29

Paul Vogels

+31 6 22 17 94 19

Support nodig?

Bel of mail onze helpdesk

+31 10 28 62 158 support@primaned.com
Meer ondersteuning?
www.primaned.com/support

Delft Hyperloop

Complete projectbeheersing

Ontwerp Uitvoering -

De toekomst van snel en efficiënt transport staat voor een opwindende revolutie. Innovatieve technologieën en baanbrekende concepten dagen de traditionele vervoersmethoden uit en openen de deur naar een geheel nieuwe dimensie van mobiliteit. De opmars van elektrische en autonome voertuigen draagt daar voor een groot deel aan bij en zetten de toon voor duurzame en geavanceerde mobiliteit. Een andere veelbelovende ontwikkeling is de opkomst van de zogeheten Hyperloop. Verdeeld over de hele wereld proberen meerdere teams hier baanbrekende concepten voor te produceren, zo ook het Nederlandse Delft Hyperloop Team.

De Delft Hyperloop is een innovatief transportconcept ontwikkeld door studenten van de Technische Universiteit Delft in Nederland. Het doel van de Hyperloop is om een nieuw soort vervoerssysteem te creëren dat extreem hoge snelheden kan bereiken door capsules met passagiers door een vacuümbuis te laten reizen. Dit gebeurt met behulp van magnetische levitatie en elektrische aandrijving. Het Delft Hyperloop-team heeft diverse prijzen en erkenningen ontvangen voor hun baanbrekende werk in de ontwikkeling van dit concept, denk hierbij aan de SpaceX Hyperloop Competition en de European Hyperloop Week. Hoewel de technologie nog in de ontwikkelingsfase verkeert en er uitdagingen zijn op het gebied van technologie, regelgeving en infrastructuur, vertegenwoordigt het een veelbelovende visie voor de toekomst van snel en efficiënt transport.

Het Delft Hyperloop-team staat bekend als een zogenaamd Dream-team van de Technische Universiteit Delft. Dit betekent dat het een non-profit organisatie is die bestaat om innovaties te stimuleren en toekomstige concepten tot leven te brengen. Een Dream-team bestaat elk jaar uit nieuwe studenten leden. Om ieder jaar met een nieuw innovatiever product te komen worden er aan de start van een leerjaar doelen opgesteld. Uiteindelijk wordt de geboekte voortgang overgedragen aan het volgende team om zo de ontwikkeling van zoveel mogelijk studenten te bevorderen.

Primaned is bij dit project direct betrokken namens onze klant Delft Hyperloop. Wij ondersteunen bij het opzetten van een integrale planning die bijdraagt aan het behalen van de doelstellingen; het realiseren van een Hyperloop-systeem. Bovendien adviseren wij in het opzetten en borgen van gedegen processen, waarbij de nadruk wordt gelegd op tijd, risico’s en scope.

 

 

 

 

 

Zuid-Holland, Nederland

Gerelateerde productniveau's

Communicatie
1 Strategie
2 Prognose
3 Control
4 Registratie
Proces

Wilt u ook controle over uw project?

Bespreek uw project, probleem of vraag direct met één van onze mensen. Neem contact op met Jeroen Suijker via +31 6 52 02 78 80 of j.suijker@primaned.com.