Kom in contact
met Primaned!

+31 10 44 25 177 info@primaned.com

Direct contact

met één van onze salesmedewerkers?

Jeroen Suijker

+31 6 52 02 78 80

Sjef van Vugt

+31 6 23 18 81 29

Support nodig?

Bel of mail onze helpdesk

+31 10 28 62 158 support@primaned.com
Meer ondersteuning?
www.primaned.com/support

Delft Hyperloop

Complete projectbeheersing

Energie Mobility Ontwerp Uitvoering -

Bij Primaned begeleiden we Delft Hyperloop op het gebied van project controls. Delft Hyperloop is een team van TU-Delft studenten dat zich bezig houdt met het bouwen van een Hyperloop. Zij hebben als doel de implementatie van het Hyperloop-systeem te versnellen door de volledige potentie van het systeem aan te tonen.

Delft Hyperloop is in 2016 opgericht door een groep studenten die geïnspireerd raakten van de visie van Elon Musk. Sindsdien houdt Delft Hyperloop zich bezig met de ontwikkeling van een klimaatneutraal, schaalbaar Hyperloop-systeem. Elk studiejaar doorloopt een studententeam een complete projectcyclus: van ontwerpen tot realiseren en testen. De Hyperloop wordt gezien als het vijfde vervoermiddel dat een snelheid van meer dan 1.000 km/h kan halen.

Primaned biedt ondersteuning bij het opzetten van een integrale planning die bijdraagt aan het behalen van de doelstellingen, het realiseren van een Hyperloop-systeem. Bovendien adviseren wij in het opzetten en borgen van gedegen processen, waarbij de nadruk wordt gelegd op tijd, risico’s en scope.

Helios 02

Op 16 februari 2023 stond de eerste design reveal op de planning sinds de start van de samenwerking tussen Delft Hyperloop en Primaned. Tijdens de design reveal is het design van Helios 02 gepresenteerd aan partners, familie, vrienden en het grote publiek.

 

 

 

 

 

Zuid-Holland, Nederland

Gerelateerde productniveau's

Communicatie
1 Strategie
2 Prognose
3 Control
4 Registratie
Proces

Wilt u ook controle over uw project?

Bespreek uw project, probleem of vraag direct met één van onze mensen. Neem contact op met Jeroen Suijker via +31 6 52 02 78 80 of j.suijker@primaned.com.