Kom in contact
met Primaned!

+31 10 44 25 177 info@primaned.com

Direct contact

met één van onze salesmedewerkers?

Sjef van Vugt

+31 6 23 18 81 29

Paul Vogels

+31 6 22 17 94 19

Support nodig?

Bel of mail onze helpdesk

+31 10 28 62 158 support@primaned.com
Meer ondersteuning?
www.primaned.com/support

Mammoet Heavy lifting

Resource en Project portfolio

Ontwerp Uitvoering -

Mammoet is een groeiend bedrijf en marktleider op het gebied van Heavy Lifting. Door de opkoop van lokale partijen en de groter wordende projecten kwam het proces voor resource allocatie onder druk te staan met een groeiende inefficiëntie tot gevolg. Wij hebben hier een analyse gedaan van het huidige proces waarin alle Mammoet-kantoren zijn meegenomen. In dit proces zat veel fragmentatie tussen de verschillende regio’s terwijl projecten wel integraal worden uitgevoerd. Het voorgestelde proces dat geïmplementeerd wordt zorgt ervoor dat lokale kantoren dicht bij hun huidige werkwijze kunnen blijven, maar dat resource informatie wel bij elkaar komt, zodat er duidelijk inzicht is in de resource vraag en aanbod tussen projecten en lokale kantoren. Hierbij wordt gebruik gemaakt van Power BI om alle inzichten overzichtelijk te delen.

Voor het opzetten van een plan van aanpak op het gebied van tijd en contract voor de grotere projecten was er binnen Mammoet nog een lage maturiteit. Wij ondersteunen hierbij de planner van Mammoet en de projectmanagers om een werkwijze te ontwikkelen om met deze projecten om te gaan en een realistische inschatting te kunnen maken.

Zuid-Holland, Nederland

Gerelateerde productniveau's

Communicatie
1 Strategie
2 Prognose
3 Control
4 Registratie
Proces

Wilt u ook controle over uw project?

Bespreek uw project, probleem of vraag direct met één van onze mensen. Neem contact op met Jeroen Suijker via +31 6 52 02 78 80 of j.suijker@primaned.com.