Kom in contact
met Primaned!

+31 10 44 25 177 info@primaned.com

Direct contact

met één van onze salesmedewerkers?

Sjef van Vugt

+31 6 23 18 81 29

Paul Vogels

+31 6 22 17 94 19

Support nodig?

Bel of mail onze helpdesk

+31 10 28 62 158 support@primaned.com
Meer ondersteuning?
www.primaned.com/support

Tender Spijkenisserbrug & Brug over de Noord

Het opstellen van de tenderplanning en Monte-Carlosimulatie

Tender Engineering & Construct - E&C

Voor de tender Spijkenisserbrug & Brug over de Noord moeten er de elektrische systemen van beide bruggen vervangen worden, deze zijn zeer verouderd en storingsgevoelig. Het opstellen van de tenderplanning wordt gedaan voor Croonwolter&dros.

De constructie van de bruggen zelf is in orde, enkel de randapparatuur dient vervangen te worden. De uitdaging in dit project zijn de slots (periodes dat vaar/wegverkeer gestremd mag worden) tijdig uit te voeren. Hoe korter hoe beter natuurlijk. De Spijkenisserbrug is ook nog eens een kunstwerk waarbij de vaarweg voorrang heeft t.o.v. het verkeer, wat voor enorme files zorgt tijdens de spits. Het hijsen en dalen van de brug gaat vrij snel, maar de openstaande periode lang. Hierdoor duurt een cyclus zo’n 12 minuten waarbij het verkeer vast staat. Tevens dienen de risico’s in kaart gebracht te worden, vervolgens kan de Monte-Carlosimulatie uitgevoerd worden.

Zuid-Holland, Nederland

Gerelateerde productniveau's

Wilt u ook controle over uw project?

Bespreek uw project, probleem of vraag direct met één van onze mensen. Neem contact op met Jeroen Suijker via +31 6 52 02 78 80 of j.suijker@primaned.com.