Kom in contact
met Primaned!

+31 10 44 25 177 info@primaned.com

Direct contact

met één van onze salesmedewerkers?

Jeroen Suijker

+31 6 52 02 78 80

Sjef van Vugt

+31 6 23 18 81 29

Support nodig?

Bel of mail onze helpdesk

+31 10 28 62 158 support@primaned.com
Meer ondersteuning?
www.primaned.com/support

Warmte en koude leveren WAD-kwartier Amsterdam

Overall planning opstellen en voortgang bewaken

Energie Gebiedsontwikkeling Ontwerp Uitvoering -

Eneco zal in drie deelgebieden middels een collectief warmte- en koudesysteem de verwarming, koeling en warm kraanwater verzorgen. Het gaat hier om de gebieden in het WAD-kwartier, dit zijn Weespertrekvaart Midden/Oost, Amstelkwartier 3e fase en Kauwgomballenkwartier.

In dit gebied zullen de komende jaren ongeveer 3.200 woningen, drie basisscholen, detailhandel, twee supermarkten, horeca, kantoren en diverse maatschappelijke voorzieningen gerealiseerd worden die allen aangesloten dienen te worden op het warmte en koudenet.

Het systeem bestaat onder andere uit warmte en koude opslag en warmtepompen een distributienet met leidingen en zonnepanelen. Daarnaast wil Eneco nog zonnepanelen plaatsen op de daken van de nieuwbouw in het gebied, in afstemming met de desbetreffende projectontwikkelaars.

Primaned levert aan Eneco een overall planner. Dit levert de organisatie meer inzicht en controle in het project en de relaties met andere projecten die er in het gebied plaatsvinden.

Noord-Holland, Nederland

Gerelateerde productniveau's

Communicatie
1 Strategie
2 Prognose
3 Control
4 Registratie
Proces

Wilt u ook controle over uw project?

Bespreek uw project, probleem of vraag direct met één van onze mensen. Neem contact op met Jeroen Suijker via +31 6 52 02 78 80 of j.suijker@primaned.com.