Kom in contact
met Primaned!

+31 10 44 25 177 info@primaned.com

Direct contact

met één van onze salesmedewerkers?

Sjef van Vugt

+31 6 23 18 81 29

Paul Vogels

+31 6 22 17 94 19

Support nodig?

Bel of mail onze helpdesk

+31 10 28 62 158 support@primaned.com
Meer ondersteuning?
www.primaned.com/support

Adviseur Portfoliobeheersing – Shell P&T / Experimental Installations / MoC Team, Energy Transition Campus Amsterdam

Adviseur Portfoliobeheersing

Engineering, Procurement, Construct, Install - EPCI

Het MoC Team van de afdeling Experimental Installations voert kleine projecten en modificaties uit op bestaande onderzoeks assets binnen Shell’s Energy Transition Campus Amsterdam (ETCA).

Binnen dit team, de afdeling en de service afnemende R&D onderzoeksgroepen van Shell is er grote behoefte aan eenduidige, duidelijke en overzichtelijk rapportages en dashboards om de gang van zaken van het MoC team goed weer te geven. De rol van Adviseur Projectbeheersing wordt ingevuld door verschillende data bronnen aan elkaar te verbinden middels PowerBI en hieruit duidelijke stuur informatie beschikbaar te maken voor zowel het team zelf, alsmede het management en vooral de Product Owner MoC Team de handvatten te geven om met de R&D Businesses ( de ‘klant’ ) duidelijk de huidige status, voortgang, prioriteiten en issues te bespreken. Dit om de klant tevredenheid, kwaliteit en snelheid om hoog te brengen. Door de vragen aan het team weg te nemen, kunnen zij zich richten op het engineering gedeelte.

Verantwoordelijkheden:

  • Ontwikkeling dashboarding & rapportage (PowerBI)
  • Maandelijks stakeholder engagement voor bespreken voortgang, prioriteiten en bewaken van het process
  • Tactische en strategisch uitzetten van de (uniforme) werk en rapportage- wijze van het MoC team met Team Lead en Product Owner MoC Team.
  • Afstemmen van informatiebehoefte en maturity tussen strategisch/tactische doelen van het MoC Team en behoefte van de R&D business
  • Jaardoelen voor het MoC Team, meetbaar, transparant en gedragen maken

 

Noord-Holland, Nederland

Gerelateerde productniveau's

Communicatie
1 Strategie
2 Prognose
3 Control
4 Registratie
Proces

Wilt u ook controle over uw project?

Bespreek uw project, probleem of vraag direct met één van onze mensen. Neem contact op met Jeroen Suijker via +31 6 52 02 78 80 of j.suijker@primaned.com.