Kom in contact
met Primaned!

+31 10 44 25 177 info@primaned.com

Direct contact

met één van onze salesmedewerkers?

Sjef van Vugt

+31 6 23 18 81 29

Paul Vogels

+31 6 22 17 94 19

Support nodig?

Bel of mail onze helpdesk

+31 10 28 62 158 support@primaned.com
Meer ondersteuning?
www.primaned.com/support

Onderhoud en nieuwbouwprojecten Schiphol

Opstellen en bewaken van integrale planning

Uitvoering Design Construct & Maintain - DC&M

VolkerInfra heeft op Schiphol een onderhoudscontract voor Perceel 2. Perceel 2 omvat alle vliegtuig parkeerplekken en de systemen die hierbij horen. Binnen het contract valt al het normale onderhoud en kleine nieuwbouw projecten. Voordat Primaned bij dit contract betrokken was bestond de planning van VI uit losse kleine planningen en werden buitendienststellingen door Schiphol ingepland.

Primaned is een traject gestart voor  het samenvoegen en het optimaliseren van alle losse planningen binnen VI Schiphol tot één integrale planning. De primaire taken bestaan uit het opstellen en bewaken van de integrale planning voor VolkerInfra, voor zowel Onderhoud als Nieuwbouw. Daarbij is de planner ook verantwoordelijk voor het opzetten van de korte en lange termijn planningsprocessen (zowel intern als extern). VI heeft het inplannen van buitendienststellingen overgenomen van Schiphol en ondersteunt Schiphol bij de proces inrichting voor het meer jaren plan.  Dit met als uiteindelijk doel een efficiënter proces van uitvoeren inclusief de daarbij behorende overdracht van taken van Schiphol BV naar VolkerInfra.

Tevens optreden als schakel tussen managementteam en de uitvoering mbt het vastleggen van de planningsinformatie en de vertaling ervan naar Managementniveau en hierbij schakelen tussen vraagstukken op uitvoerend en tactisch niveau.

Zuid-Holland, Nederland

Gerelateerde productniveau's

Communicatie
1 Strategie
2 Prognose
3 Control
4 Registratie
Proces

Wilt u ook controle over uw project?

Bespreek uw project, probleem of vraag direct met één van onze mensen. Neem contact op met Jeroen Suijker via +31 6 52 02 78 80 of j.suijker@primaned.com.