Kom in contact
met Primaned!

+31 10 44 25 177 info@primaned.com

Direct contact

met één van onze salesmedewerkers?

Sjef van Vugt

+31 6 23 18 81 29

Jeroen Suijker

+31 6 52 02 78 80

Support nodig?

Bel of mail onze helpdesk

+31 10 28 62 158 support@primaned.com
Meer ondersteuning?
www.primaned.com/support

Warmte en koude leveren Strandeiland Amsterdam

Overall planning opstellen en voortgang bewaken

Ontwerp Uitvoering -

Een stuk zandland dat uit de IJburgbaai gerezen is om ruimte te bieden aan 8.000 woningen, 120.000m2 commerciële en maatschappelijke voorzieningen en een nieuw stukje techniek, warmte- koude systemen. Dit wordt ook wel Strandeiland genoemd.

Strandeiland maakt onderdeel uit van de archipel IJburg: een groep van kunstmatige eilanden in het IJmeer, aan de oostkant van Amsterdam. Strandeiland is het vijfde eiland (na Steigereiland, Haveneiland, Rieteilanden en Centrumeiland). Het eiland wordt milieuvriendelijk gemaakt en zoveel mogelijk uitstootvrij en energieleverend. De gebouwen in het gebied worden aangesloten op het warmte- en koudenet.

Het systeem maakt gebruik van thermische energie uit oppervlaktewater en bestaat onder andere uit warmte en koude opslag en warmtepompen, een distributienet met leidingen en zonnepanelen.

Primaned levert voor het projectdeel Warmte en Koude, dat geregeld wordt door Eneco, een overall planner. Dit levert de organisatie meer inzicht en controle in het project en de relaties met andere projecten die er op Strandeiland plaats vinden.

Noord-Holland, Nederland

Gerelateerde productniveau's

Communicatie
1 Strategie
2 Prognose
3 Control
4 Registratie
Proces

Wilt u ook controle over uw project?

Bespreek uw project, probleem of vraag direct met één van onze mensen. Neem contact op met Jeroen Suijker via +31 6 52 02 78 80 of j.suijker@primaned.com.