Kom in contact
met Primaned!

+31 10 44 25 177 info@primaned.com

Direct contact

met één van onze salesmedewerkers?

Sjef van Vugt

+31 6 23 18 81 29

Jeroen Suijker

+31 6 52 02 78 80

Support nodig?

Bel of mail onze helpdesk

+31 10 28 62 158 support@primaned.com
Meer ondersteuning?
www.primaned.com/support

Mogas Blending Project

Opzetten baselineplanning

Industrie Uitvoering Design, Build, Finance, Maintain - DBFM

Op het terrein van Shell Pernis wordt gedurende de periode van juli 2015 tot en met januari 2016 gewerkt aan het project ‘Mogas Blending’. Het project omvat het moderniseren van het bestaande controle- en aansturingssysteem van het Mogas-gedeelte door het aanleggen van een glasvezeltracé met veldkasten en aansluitingen.

Een samenwerking tussen Kentech, KH Engineering en Shell.

Voor dit project wordt het FAR-gebouw (Field Auxilliary Room) gerealiseerd, een gebouw waarin diverse verbindingen van het glasvezeltracé samenkomen en worden gekoppeld in diverse E&I-kasten. Het gebouw beslaat een oppervlakte van circa 10 bij 6,5 meter.

Plannen van het Mogas Blending Project in Primavera.

Primaned Projectadvies is hierin gevraagd om de planning van het Mogas Blending Project op te zetten in Primavera. Rekening houdend met het aanbrengen van de juiste relaties van de deel projecten van civiel en technische installaties. De wekelijkse voortgang in de planning verwerken en doorrekenen en het analsyeren en rapporteren van de wijzigingen in de planning.

Zuid-Holland, Nederland

Gerelateerde productniveau's

Communicatie
1 Strategie
2 Prognose
3 Control
4 Registratie
Proces

Wilt u ook controle over uw project?

Bespreek uw project, probleem of vraag direct met één van onze mensen. Neem contact op met Jeroen Suijker via +31 6 52 02 78 80 of j.suijker@primaned.com.