Kom in contact
met Primaned!

+31 10 44 25 177 info@primaned.com

Direct contact

met één van onze salesmedewerkers?

Sjef van Vugt

+31 6 23 18 81 29

Paul Vogels

+31 6 22 17 94 19

Support nodig?

Bel of mail onze helpdesk

+31 10 28 62 158 support@primaned.com
Meer ondersteuning?
www.primaned.com/support

Produlab Pharma (Kropman Installatietechniek)

Beheersen en bijhouden van de overall-planning

Uitvoering Nazorg -

Produlab Pharma produceert veterinaire medicijnen in Raamsdonksveer en heeft in een groeiende markt opdracht gegeven tot de bouw van een tweede productielocatie met een oppervlakte van 14.000m². De bouw van het pand is uitbesteed aan Heembouw en Kropman Installatietechniek verzorgd de interne installaties benodigd voor de pharma industrie, zoals de cleanroom.

Om meer inzicht te krijgen en de mogelijkheden van planning tot een hoger niveau te brengen heeft Kropman Installatietechniek hierbij om assistentie gevraagd van Primaned Projectadvies B.V. Daarbij is de Microsoft Project planning actief bijgehouden en waar nodig is de planningskwaliteit verhoogd. Door middel van verschillende benaderingsmethoden wordt de planning elke twee weken van een update voorzien en is de communicatie naar de opdrachtgever verbeterd. Daarbij is in een later stadium van het project ervoor gekozen een aparte Commissioning-planning op te stellen en deze te integreren in de overall planning.

Noord-Brabant, Nederland

Gerelateerde productniveau's

Communicatie
1 Strategie
2 Prognose
3 Control
4 Registratie
Proces

Wilt u ook controle over uw project?

Bespreek uw project, probleem of vraag direct met één van onze mensen. Neem contact op met Jeroen Suijker via +31 6 52 02 78 80 of j.suijker@primaned.com.