Kom in contact
met Primaned!

+31 10 44 25 177 info@primaned.com

Direct contact

met één van onze salesmedewerkers?

Sjef van Vugt

+31 6 23 18 81 29

Jeroen Suijker

+31 6 52 02 78 80

Support nodig?

Bel of mail onze helpdesk

+31 10 28 62 158 support@primaned.com
Meer ondersteuning?
www.primaned.com/support

Kingfish Zeeland

Uitvoering -

Kingfish Zeeland is een vooraanstaand bedrijf dat gespecialiseerd is in de duurzame kweek van premium vis. Met een toewijding aan zowel milieuverantwoordelijkheid als culinaire excellentie, heeft Kingfish Zeeland naam gemaakt als een vooraanstaande producent van Yellowtail Kingfish, ook wel bekend als “Seriola lalandi.”

Wat Kingfish Zeeland onderscheidt, is hun baanbrekende aquacultuurtechnologie, die is ontworpen om een ideale omgeving te creëren voor het kweken van vis van de hoogste kwaliteit. Hierdoor kunnen ze een vis leveren die niet alleen opvallend smakelijk is, maar ook wordt geproduceerd met minimale impact op het milieu. De zorgvuldige selectie van voedzaam voedsel en het gebruik van geavanceerde filtratiesystemen zorgen ervoor dat de vis wordt gekweekt met aandacht voor de gezondheid van zowel de dieren als het ecosysteem.

Primaned draagt in dit project bij door inzichten te creëren in de voortgang van de realisatie en prognoses te genereren, waardoor het project op het gebied van planning en resources kan worden aangestuurd.

Zeeland, Nederland

Gerelateerde productniveau's

Communicatie
1 Strategie
2 Prognose
3 Control
4 Registratie
Proces

Wilt u ook controle over uw project?

Bespreek uw project, probleem of vraag direct met één van onze mensen. Neem contact op met Jeroen Suijker via +31 6 52 02 78 80 of j.suijker@primaned.com.