Kom in contact
met Primaned!

+31 10 44 25 177 info@primaned.com

Direct contact

met één van onze salesmedewerkers?

Sjef van Vugt

+31 6 23 18 81 29

Paul Vogels

+31 6 22 17 94 19

Support nodig?

Bel of mail onze helpdesk

+31 10 28 62 158 support@primaned.com
Meer ondersteuning?
www.primaned.com/support

Hitachi ABB Power Grids

Portfolio inzichten en projectplanningen

Ontwerp Uitvoering -

Hitachi ABB Power Grids is a pioneering technology leader that is helping to increase access to affordable, reliable, sustainable and modern energy for all.

Hitachi ABB Power Grids NL, voorheen de divisie ABB Power Grids en nu grotendeels is overgenomen door Hitachi, verzorgt product leveringen en turnkey projecten in de Benelux en de Nederlandse overzeese gebieden.

Hitachi ABB Power Grids NL realiseert grid connecties voor de grotere energie verbruikers en energie opwekkers. Dit zijn onder andere substations voor windparken in Nederland of de Nederlandse overzeese gebieden. Momenteel werken ze aan meerdere projecten, Primaned Projectadvies ondersteunt op de grootsten. Deze ondersteuning is gevraagd vanwege een succesvolle tijd voor Hitachi ABB, resulterende in een capaciteit behoefte van het specialisme projectbeheersing. Tegelijkertijd spelen er structurele aanpassingen die doorlopen moeten worden bij een overname. Een voorbeeld van zo’n aanpassing is de transitie van losse Microsoft Project files naar integraal planningsmanagement in Primavera. Vele collega’s bij Hitachi ABB werken er al jarenlang, wat betekent dat er veel ervaring beschikbaar is. De jarenlange ervaring wordt meegenomen in de transitie, zodat deze geborgd wordt in nieuwe tools en templates.

Binnen Hitachi ABB Power Grids wordt continu gewerkt aan verbetering van processen en procedures, bijvoorbeeld de verdeling van inzet van personeel over de projecten. Om de inzet van het personeel beter te kunnen sturen werkt Primaned Projectadvies mee aan een integrale engineering planning. De werkprocessen zijn in kaart gebracht en worden nu in een template gegoten om vanaf toekomstige projecten integraal het personeel te kunnen plannen.”

Zuid-Holland, Nederland

Gerelateerde productniveau's

Communicatie
1 Strategie
2 Prognose
3 Control
4 Registratie
Proces

Wilt u ook controle over uw project?

Bespreek uw project, probleem of vraag direct met één van onze mensen. Neem contact op met Jeroen Suijker via +31 6 52 02 78 80 of j.suijker@primaned.com.