Kom in contact
met Primaned!

+31 10 44 25 177 info@primaned.com

Direct contact

met één van onze salesmedewerkers?

Sjef van Vugt

+31 6 23 18 81 29

Paul Vogels

+31 6 22 17 94 19

Support nodig?

Bel of mail onze helpdesk

+31 10 28 62 158 support@primaned.com
Meer ondersteuning?
www.primaned.com/support

Planfase planner

Bouw Energie ICT Industrie Infra - wegen Infra - natte waterbouw Infra - rail Luchtvaart Maritiem Mobility Offshore Petrochemie Pharma Publieke sector

De rol van de Planfase planner is in basis gelijk aan elke andere planningsrol. Wat er extra bij komt is kennis van het planningsproces om een gedegen structuur op te zetten.

Binnen het planningsproces draait het veel om procedure, tijden beschikbaarheid toetsers RWS en ondertekenmomenten door de minister. Het opstellen van deelrapporten ( geluid, Archeologie , natuur enz) gebeurt redelijk autonoom. Opstellen MER/OTB  naar de mijlpaal OTB en vervolgens naar TB hierin zitten heel veel overleggen, afstemming, toets momenten met OG.
Bovenstaand vraagt veel afstemming met OG planner van hoe dit in te richten en de bewaken (verschillende belangen). Kalenderbeheer en toepassing ervan.  Ervaring met bijvoorbeeld Visio, om het simpele feit dat het helpt wanneer je een plaatje maakt van datgene je gemaakt hebt met behulp van Primavera (praat plaatje). Het vermogen hebben om Primavera los te laten en om iedereen mee te krijgen. Met datgene wat jij hebt gekoppeld en ingericht in Primavera.

 

Gerelateerde productniveau's

Communicatie
1 Strategie
2 Prognose
3 Control
4 Registratie
Proces