Kom in contact
met Primaned!

+31 10 44 25 177 info@primaned.com

Direct contact

met één van onze salesmedewerkers?

Sjef van Vugt

+31 6 23 18 81 29

Paul Vogels

+31 6 22 17 94 19

Support nodig?

Bel of mail onze helpdesk

+31 10 28 62 158 support@primaned.com
Meer ondersteuning?
www.primaned.com/support

RET Ingenieursbureau

Verbetering van processen omtrendt PMO en Projectplanning

Ontwerp Uitvoering -

In dit traject zijn er verbeteringen aangebracht in het beheer en managen van de projecten voorraad bij het ingenieurs bureau van de RET. Er is gekeken naar hoe de beschikbare tooling (Microsoft Project en Project Web App) kan worden gebruikt om:

  • meer inzicht en control te creëren binnen projecten
  • het inplannen van resources voor het werk binnen de projecten
  • betrouwbare data te genereren voor rapportages over status/voortgang binnen projecten en resource capaciteit/inzetbaarheid

De business consultant heeft gekeken naar de processen omtrent het opstarten en beheer van projecten. Samen met de chefs, projectleiders, teamleiders en projectondersteuners zijn er verbeterslagen gemaakt in de afstemming van verantwoordelijkheden en uitvoertaken. De adviseur projectbeheersing heeft de initiële kwaliteit van de planningen beoordeeld en verbeterpunten geïdentificeerd. Door middel van een op maat gemaakte cursus (van de Primaned Academy), werkinstructies en ondersteuning van de adviseur projectbeheersing op de werkvloer zijn deze verbeterpunten geïmplementeerd. Daarnaast heeft de adviseur projectbeheersing zich bezig gehouden met opschonen van planning data en de inrichting van het beheer van de projecten binnen de Project Web App omgeving.

Zuid-Holland, Nederland

Gerelateerde productniveau's

Communicatie
1 Strategie
2 Prognose
3 Control
4 Registratie
Proces

Wilt u ook controle over uw project?

Bespreek uw project, probleem of vraag direct met één van onze mensen. Neem contact op met Jeroen Suijker via +31 6 52 02 78 80 of j.suijker@primaned.com.