Kom in contact
met Primaned!

+31 10 44 25 177 info@primaned.com

Direct contact

met één van onze salesmedewerkers?

Sjef van Vugt

+31 6 23 18 81 29

Jeroen Suijker

+31 6 52 02 78 80

Support nodig?

Bel of mail onze helpdesk

+31 10 28 62 158 support@primaned.com
Meer ondersteuning?
www.primaned.com/support

Shell Amsterdam (ETCA)

Portfolio Analist en Project Planner

Initiatie Ontwerp Uitvoering -

Bij Shell geven we breed advies op het gebied van projectbeheersing. Voor de afdeling Experimental Installations, onderdeel van de ETCA (Energie Transitie Campus Amsterdam), ondersteunen we de projectmanagers met analyses van het projecten portfolio en het opstellen van projectplanningen. Deze afdeling bedient alle interne research groepen van Shell Amsterdam die verzoek doen tot het bouwen van een nieuwe onderzoeks unit voor de labzalen of het buitenterrein van de ETCA.

Het portfolio omvat continue 10 ~ 15 actieve projecten, deze projecten worden allen voorzien van een Primavera project en detailplanning en opgenomen in de portfolio overzichten. Deze portfolio overzichten worden gebruikt voor de interne stakeholder communnicatie binnen Shell Amsterdam. De adviseurs rol omvat tevens de verantwoordelijkheid inzichtelijk te maken of het porftolio voor het engineerings- en uitvoeringsteam goed gevuld is, zowel nu als 6 maanden tot een jaar in de toekomst. Deze werkzaamheden worden in strak overleg met de projectmanagers uitgevoerd waar het toebedelen van het werk aan de beschikbare resources een gemeenschappelijke oefening is.

Samen met de Cost Engineering wordt ervoor gezorgd dat de afdeling qua hoeveelheid werk en (interne) kosten een gezond portfolio heeft en de projecten volgens planning en binnen budget uitgevoerd worden.

Naast project en portfolio plannings werkzaamheden, bouwen en onderhouden we een Power BI dashboard waarin alle kleine projecten (changes) overzichtelijk worden weergegeven. Dit dashboard is een belangrijke rapportage voor de te behalen KPI’s van de gehele afdeling.

Sinds 2019 is Primaned Projectadvies actief als adviseur projectbeheersing op de afdeling.

Noord-Holland, Nederland

Gerelateerde productniveau's

Communicatie
1 Strategie
2 Prognose
3 Control
4 Registratie
Proces

Wilt u ook controle over uw project?

Bespreek uw project, probleem of vraag direct met één van onze mensen. Neem contact op met Jeroen Suijker via +31 6 52 02 78 80 of j.suijker@primaned.com.