Kom in contact
met Primaned!

+31 10 44 25 177 info@primaned.com

Direct contact

met één van onze salesmedewerkers?

Sjef van Vugt

+31 6 23 18 81 29

Paul Vogels

+31 6 22 17 94 19

Support nodig?

Bel of mail onze helpdesk

+31 10 28 62 158 support@primaned.com
Meer ondersteuning?
www.primaned.com/support

Implementatie MS Project & onderhoud planningen

Implementeren van MS Projects en opstellen van planningssjablonen

Ontwerp Uitvoering -

De Metropoolregio Amsterdam (MRA) is een samenwerkingsverband tussen de provinicies Noord-Holland en Flevoland. Een van de doelstellingen van de MRA is de verscnelling van woningbouw. De MRA heeft Primaned gevraagd om de gemeenten binnen de MRA te begeleiden bij de ontwikkelingen en verbeteringen op het gebied van projectbeheersing. Hierom is een programma opgezet zodat de individuele projecten per gemeente afgestemd kunnen worden op de doelstellingen van MRA. Gezien deze doelstelling van MRA is ook gemeente Ouder-Amstel bij Primaned terecht gekomen.

Voor het inzichtelijk maken van de woningbouw projecten is het van belang dat verschillende informatiebehoeften op zo een manier worden aangeleverd bij de MRA dat zij hierdoor inzichten kunnen verkrijgen. Niet alleen voor de MRA is dit inzicht prettig, ook voor de gemeenten. Zo begeleidt Primaned gemeente Ouder-Amstel in het vergroten van projectinzicht gedurende de woningbouwprojecten.

Aan de hand van woningbouwproject specifieke planningen wordt er inzicht gegeven in de voortgang, belangrijke mijlpalen en momenten dat woningen worden opgeleverd. Door het koppelen van deze planningen met de geplande woningbouw en hieruit visualisaties te maken wordt er inzicht verschaft in de woningbouw van gemeente Ouder-Amstel voor MRA.

Zuid-Holland, Nederland

Gerelateerde productniveau's

Communicatie
1 Strategie
2 Prognose
3 Control
4 Registratie
Proces

Wilt u ook controle over uw project?

Bespreek uw project, probleem of vraag direct met één van onze mensen. Neem contact op met Jeroen Suijker via +31 6 52 02 78 80 of j.suijker@primaned.com.