Kom in contact
met Primaned!

+31 10 44 25 177 info@primaned.com

Direct contact

met één van onze salesmedewerkers?

Sjef van Vugt

+31 6 23 18 81 29

Jeroen Suijker

+31 6 52 02 78 80

Support nodig?

Bel of mail onze helpdesk

+31 10 28 62 158 support@primaned.com
Meer ondersteuning?
www.primaned.com/support

Warmte en koude leveren Rijnhaven Rotterdam

Overall planning opstellen en voortgang bewaken

Ontwerp -

Te midden van de bruisende havenstad Rotterdam, onthult het project Rijnhaven zich. Op het nieuw aan te leggen land worden bouwblokken gerealiseerd met hoge torens met in totaal 3.000 woningen. Om aan te sluiten bij de doelen van Gemeente Rotterdam, om van Rotterdam een klimaat neutrale stad te maken dient ook het energiesysteem voor Rijnhaven zodanig ontwikkeld worden dat het hieraan voldoet. De verantwoordelijkheid voor het realiseren van dit energiesysteem ligt bij Eneco.

"Toekomstbestendig Rotterdam"

De toekomstige gebouwen hebben niet alleen een warmte vraag voor de koude dagen, maar in toenemende mate is er ook een koude vraag voor de warme dagen. Om aan deze vraag te voldoen wordt Warmte/Koude Opslag (WKO) energiesysteem ontwikkeld. Hierbij wordt energie opgeslagen in bronnen in de bodem. Naast de bronnen dienen er ook leidingen aangelegd te worden onder de wegen, maar ook inpandig in de torens.

"Opstellen van de overall planning voor de planfase."

De verantwoordelijkheid van onze adviseur projectbeheersing omvat het opstellen van de overall planning. De realisatie van dit systeem is ingewikkeld, mede door de complexiteit van Rijnhaven, waar verschillende belangen spelen, zoals ruimte voor bomen, infrastructuur, waterberging en andere projecten.

Onze adviseur projectbeheersing houdt zich niet alleen bezig met het opstellen van de overall planning voor de planfase, maar ook met het identificeren van het kritieke pad en het controleren van de belangrijkste mijlpalen.

We zijn als Primaned Projectadvies trots dat we met Eneco werken aan een toekomstigbestendig Rotterdam.

Zuid-Holland, Nederland

Gerelateerde productniveau's

Communicatie
1 Strategie
2 Prognose
3 Control
4 Registratie
Proces

Wilt u ook controle over uw project?

Bespreek uw project, probleem of vraag direct met één van onze mensen. Neem contact op met Jeroen Suijker via +31 6 52 02 78 80 of j.suijker@primaned.com.