Kom in contact
met Primaned!

+31 10 44 25 177 info@primaned.com

Direct contact

met één van onze salesmedewerkers?

Sjef van Vugt

+31 6 23 18 81 29

Paul Vogels

+31 6 22 17 94 19

Support nodig?

Bel of mail onze helpdesk

+31 10 28 62 158 support@primaned.com
Meer ondersteuning?
www.primaned.com/support

Vlootmanagement

Projectenplanning opzetten voor de afdeling Vlootmanagement

Tender Ontwerp Uitvoering Design, Build, Finance, Maintain - DBFM

De afdeling vlootmanagement van RET heeft gevraagd een planning te maken die hen kan helpen een overzicht te krijgen over alle lopende projecten. Dit overzicht wordt gebruikt als stuurmiddel.

Voor alle projecten waren al planningen, maar deze waren niet goed op niveau. Deze zijn visueel en inhoudelijk op orde gebracht in overleg met de projectleiders en de PMO’ers. Voor de unitmanager een enorme toegevoegde waarde voor zijn afdeling. Alle projecten zijn nu inzichtelijk. De kritieke paden, resouces en de relaties met elkaar zijn in beeld gebracht. Daarnaast is er een scope check gedaan. Hierbij is gekeken of alle werkzaamheden die in de scope zaten wel werden uitgevoerd en dat er geen werkzaamheden in de planning zaten die niet in de scope van de onderhoudsbeurt zitten.

Een template is opgesteld waarmee de detailplanningen van de verschillende typen onderhoudsbeurten kunnen worden gemaakt. Deze detailplanningen worden vervolgens gebruikt in de werkplaats om de voortgang te bewaken. Daarnaast is er een rijtuigplanning gemaakt waarmee het hele project kan worden overzien.

Belangrijk is dat een tram of metro niet voor niets stil staat en dat werkzaamheden gecombineerd worden om zo min mogelijk tijd te verliezen.

Zuid-Holland, Nederland

Gerelateerde productniveau's

Communicatie
1 Strategie
2 Prognose
3 Control
4 Registratie
Proces

Wilt u ook controle over uw project?

Bespreek uw project, probleem of vraag direct met één van onze mensen. Neem contact op met Jeroen Suijker via +31 6 52 02 78 80 of j.suijker@primaned.com.