Kom in contact
met Primaned!

+31 10 44 25 177 info@primaned.com

Direct contact

met één van onze salesmedewerkers?

Sjef van Vugt

+31 6 23 18 81 29

Jeroen Suijker

+31 6 52 02 78 80

Support nodig?

Bel of mail onze helpdesk

+31 10 28 62 158 support@primaned.com
Meer ondersteuning?
www.primaned.com/support

Fehmarn Belt Fixed Link

Integral Project control for the Fehmarn Belt Fixed link

Tender Ontwerp Design & Construct - D&C

De Fehmarn Belt Fixed Link wordt een afgezonken tunnel die het Deense eiland Lolland met het Duitse eiland Fehmarn zal verbinden. De tunnel vormt daarmee een verbinding van 18km onder de Baltische zee en zorgt daarmee voor een verbeterde verbinding op het traject Hamburg – Malmo. De tunnel wordt hiermee de langste tunnel ter wereld waarin zich een weg en spoor bevinden.

Gedurende de tender fase heeft Primaned het contract geanalyseerd en op basis hiervan geholpen bij het ontwikkelen van het winnende plan in de combinatie van Van Oord en Boskalis. De planning optimaliseerde het gebruik van essentiele resources en zorgt voor een cashflow en float die altijd positief zijn.

Na de gewonnen tender is Primaned is primaned betrokken gebleven om van tenderplanning naar projectplanning te gaan.

Primaned zorgt voor het opstellen en bewaken van het planningsmanagement. Dit omvat zaken als het verder detailleren van de planning, het bewaken van de contractuele kaders, het ontwikkelen en bewaken van systeem / informatie management. Door integratie van Relatics en Primavera, worden aan de informatie in Relatics actuele planningsgegevens gehangen. Hiermee wordt er niet alleen gestuurd op het tijdig afronden van werkzaamheden, maar ook het tijdig verifiëren.

Op het project wordt een 4D model ontwikkelt waarin het ontwerp model gecombineerd wordt met de actuele planning. Deze ontwikkeling vindt plaats in Synchro en geeft dag tot dag inzicht in de bouw van de objecten.

 

Zuid-Holland, Nederland

Gerelateerde productniveau's

Communicatie
1 Strategie
2 Prognose
3 Control
4 Registratie
Proces

Wilt u ook controle over uw project?

Bespreek uw project, probleem of vraag direct met één van onze mensen. Neem contact op met Jeroen Suijker via +31 6 52 02 78 80 of j.suijker@primaned.com.