Kom in contact
met Primaned!

+31 10 44 25 177 info@primaned.com

Direct contact

met één van onze salesmedewerkers?

Sjef van Vugt

+31 6 23 18 81 29

Paul Vogels

+31 6 22 17 94 19

Support nodig?

Bel of mail onze helpdesk

+31 10 28 62 158 support@primaned.com
Meer ondersteuning?
www.primaned.com/support

Gemeente Amsterdam

Design, Build, Finance, Maintain - DBFM

Voor de gemeente Amsterdam ondersteunen wij, vanuit het Projectenmanagementbureau van de gemeente Amsterdam, diverse projecten als planningsadviseur. De projecten die wij onderandere ondersteunen zijn:

-Haven-stad, een grote gebiedstransformatie waarbij een deel van de haven getransformeerd wordt naar woon- en werkgebied. In dit gebied zullen circa 70.000 woningen gerealiseerd worden.

-Vernieuwing station Lelylaan, het vernieuwen van de OV-knoop en het station Amsterdam Lelylaan.

-Ontwikkeling Mercatorpark, het Mercatorpark is onderdeel van de gebiedsontwikkeling langs de Jan Evertsenstraat in Amsterdam West. Hier worden diverse nieuwe woonblokken ontwikkeld.

-Transformatie Tennispark Sloterplas, het Tennispark is onderdeel van de gebiedsontwikkeling langs de Jan Evertsenstraat. Hierbij wordt een tennispark getransformeerd naar wonen in combinatie met tennis.

-Transformatieprojecten Amsterdam West, dit is een portfolio met diverse transformatieprojecten in stadsdeel Amsterdam West. Het gaat hierbij om transformaties of ontwikkelingen op kavelniveau.

Zuid-Holland, Nederland

Gerelateerde productniveau's

Wilt u ook controle over uw project?

Bespreek uw project, probleem of vraag direct met één van onze mensen. Neem contact op met Jeroen Suijker via +31 6 52 02 78 80 of j.suijker@primaned.com.