Kom in contact
met Primaned!

+31 10 44 25 177 info@primaned.com

Direct contact

met één van onze salesmedewerkers?

Sjef van Vugt

+31 6 23 18 81 29

Paul Vogels

+31 6 22 17 94 19

Support nodig?

Bel of mail onze helpdesk

+31 10 28 62 158 support@primaned.com
Meer ondersteuning?
www.primaned.com/support

Buiten werktijd plannen we ook gave dingen!

Dat we goed kunnen samenwerken binnen werktijd is het belangrijkste, des te leuker als we buiten werktijd ook goed met elkaar op kunnen schieten. Het DNA van Primaned is lastig te vatten in één woord. We gebruiken er daarom drie: inhoud, plezier en waardering.

Inhoud
Natuurlijk staat inhoud op 1. Wij garanderen onze klant een hoge standaard rondom Project Controls. Onze collega’s worden goed én persoonlijk opgeleid. Dit gebeurd door middel van onze eigen Academy, maar ook met persoonlijk begeleiding de eerste maanden door onze Training & Development manager en collega’s die al langer in dienst zijn. Zo zorgen wij ervoor dat onze nieuwe collega in korte tijd het Primaned niveau behaalt en zo groen licht krijgt om zich buiten te bewijzen en de klant te helpen. Zo kan de klant altijd rekenen op kwaliteit. Deze inhoud bewaken we ook het gehele jaar door. Met onze eigen kennisbank kan iedereen de meer als 25 jaar ervaring wat we opgedaan hebben naslaan. Jaarlijks hebben we vier kennisavonden, 1 keer een kennisdag en kun je alle benodigde opleidingen volgen die je inhoudelijk nodig hebt voor je dagelijks werk. Wij werken niet met een opleidingsbudget, maar met nut en noodzaak voor gerichte opleiding per persoon. Heb je wat nodig, is dit natuurlijk mogelijk. Wij organiseren vanuit Primaned ook vaste opleidingen waar iedereen de mogelijkheid krijgt om dit te volgen. Dit kan van softskills trainingen, business English tot advies- & leiderschapsvaardigheden. Je staat dus nooit stil, hoe lang je ook bij ons werkt.

Plezier
Plezier staat bij ons hoog in het vaandel. Zonder plezier gaat men nooit het succes halen wat wij en ook onze collega zelf voor ogen heeft. Ondanks dat de projecten die we doen grotendeels bij de klant is proberen we veelal onze collega’s ook vanaf ons kantoor in Capelle te laten werken. Zo is er automatisch kennisoverdracht, maar zo zien de collega’s elkaar ook veel en zo ontstaat er veel interactie. Niet voor niets dat onze werkplekken rondom een bar gesitueerd zijn. Niet dat we de hele dag aan de bar staan, maar dit is wel een samenkomst plek waar gezelligheid en inhoud elkaar ontmoeten. De inhoud bespreken op een informele manier waar iedereen kan aansluiten brengt onze organisatie erg veel. Dit kenniscentrum maakt dat mensen graag samen komen in Capelle. Vrijdagmiddag is er een borrel met wie er op het kantoor is en een Formule1 competitie, wie het snelste op de Playseat een ronde kan zetten. Dit is wel zo lekker wanneer je even wat afleiding nodig hebt na een paar uur hard werken. Hiernaast hebben we 3-4 uitjes per jaar waarvan 1 met partner, maar ook slaan we Sinterklaas en Kerst niet over. Plezier in je werk en binding met je collega’s maakt het team van Primaned.

Waardering
Naast de inhoud en het plezier schuwen we niet om onze waardering naar je uit te spreken. We zijn een Rotterdams bedrijf waar we zeggen waar het op staat. We zullen zeggen als het beter moet en kan, dit om de kwaliteit te halen die wij met zijn allen nastreven en jou beter te maken en te ontwikkelen, maar als het goed gaat zullen we dit ook zeggen. Door het jaar heen evalueren we elkaar om op de hoogte te blijven van elkaar en elkaars ontwikkeling en als we dan aan het einde van het jaar een eindejaarsgesprek hebben waar we het ook over arbeidsvoorwaarden hebben dat daar een onderbouwd gesprek is en open over de verwachtingen gesproken kan worden.

Wij vinden dat we een gaaf bedrijf hebben waar iedereen met elkaar samenwerkt aan de mooiste en gaafste technische projecten met veel plezier en uitdaging.