Kom in contact
met Primaned!

+31 10 44 25 177 info@primaned.com

Direct contact

met één van onze salesmedewerkers?

Sjef van Vugt

+31 6 23 18 81 29

Jeroen Suijker

+31 6 52 02 78 80

Support nodig?

Bel of mail onze helpdesk

+31 10 28 62 158 support@primaned.com
Meer ondersteuning?
www.primaned.com/support

De directie van Primaned

Marcel Cornelius over Primaned

Primaned Projectadvies ziet de markt veranderen. Was het voorheen de vraag een engineer te leveren voor inzet op een project is het nu meer en meer het leveren van een Primaned product of producten door de Primaned specialisten. Zo zijn onze klanten verzekerd van een maximaal rendement en kunnen de betrokken specialisten ook de staande organisaties begeleiden in het borgen van de geleverde kennis in producten en mensen. Een uitdaging die we graag aangaan.

Paul Vogels over Primaned

Primaned is een echte one-stop serviceprovider op het gebied van Project Controls. Dit merk je in de totale aanpak en sfeer die we als organisatie uitstralen. Waar we ‘vroeger’ nog een softwareleverancier waren van één specifiek productserie zijn we nu met de verschillende businessunits een echt adviesbureau in de brede zin des woord. We geven de adviezen op proces of applicatie vlak, voeren de best softwareproducten en leiden onze cursisten op als de gekwalificeerde project engineers. Dit toegespitst op het vakgebied van Project Controls in de meest prachtige projecten

Primaned heef zich qua organisatie en aanpak echt ontwikkeld tot een team van mensen die samen voor de klant een mooi resultaat neer zetten. Dat samen straalt door in de dienstverlening en kwaliteit, met de juiste man of vrouw op de juiste plek, maar ook in het samen zijn naast het werk (Je moet leuk werk hebben en het leuk op het werk hebben!) en leuke dingen met elkaar doen. Work hard, Play hard!

Primaned, TROTS om hier onderdeel van te mogen zijn.

Han Pekelharing over Primaned

Met Primaned streef ik naar een continue optimalisatie van Project Controls voor complexe projecten. Dit doel wordt ondersteund door onze gezamenlijke passie in het pionieren, definiëren en toepassen van nieuwe technieken en standaarden voor de toepassing van Forensische, Strategische, Dynamische en Risico Scheduling Technieken in Multi-Interdisciplinaire projecten.

Enthousiasme, ambitie, creativiteit en een sterk analytische drive voor Scheduling & Risk Engineering als expertvak is wat ons als team van specialisten compleet maakt om tot resultaat te komen. Door gebruik te maken van jarenlange ervaring in systemen, opleidingen en diensten gecombineerd met de energie van onze jonge high potentials, kunnen wij onze klanten van dienst zijn met one-stop-oplossingen.

Het managen, laten groeien en ontwikkelen van deze groep specialisten is mijn persoonlijke beloning in deze aanpak die ons en onze klanten verder vooruit helpt in tijd en technologie.

Mark Schenk over Primaned

We zijn meer dan 20 jaar geleden met een klein team begonnen als softwareleverancier en zijn er trots op dat we Primaned met succes hebben ontwikkeld tot een volwaardig adviesbureau van 65 FTE op het gebied van projectbeheersing. In deze ontwikkeling zijn we in staat geweest om onze kernwaarden overeind te houden. Het team gevoel, de Rotterdamse mentaliteit (aanpakken en recht door zee), open en eerlijk business doen, passie voor het vak project Controls, zijn nog steeds belangrijke factoren voor ons succes.

Onze mix van ervaren en jonge ambitieuze specialisten die nauw samenwerken met onze klanten om het hoogst haalbare resultaat te bereiken, organiseren ook regelmatig ‘fun’ activiteiten. Een vrijmibo, sportieve uitjes en zelfs een lang weekend met zijn allen naar Porto heeft ervoor gezorgd dat Primaned een hecht team is. Aanpakken als het moet, en er is tijd voor persoonlijke ontwikkeling en ‘fun’ als het kan.

Trots zijn we ook op onze (markt)groei. We hebben toonaangevende internationale softwareleveranciers aan ons weten te binden en samen met de ontwikkeling van onze specialistische kennis en ervaring, hebben we inmiddels internationale klanten in de UK en Duitsland.

Het hoge kennisniveau, de ontwikkeling en resultaten, de collega’s en teamgeest/sfeer, maakt het werken bij Primaned voor mij persoonlijk uitdagend en bijzonder.