Kom in contact
met Primaned!

+31 10 44 25 177 info@primaned.com

Direct contact

met één van onze salesmedewerkers?

Sjef van Vugt

+31 6 23 18 81 29

Paul Vogels

+31 6 22 17 94 19

Support nodig?

Bel of mail onze helpdesk

+31 10 28 62 158 support@primaned.com
Meer ondersteuning?
www.primaned.com/support

De directie van Primaned

Paul Vogels over Primaned

Primaned is een echte full-serviceprovider op het gebied van Project Controls. Dit merk je in de totale aanpak en sfeer die we als organisatie uitstralen. Waar we ‘vroeger’ nog een softwareleverancier waren van één specifiek productserie zijn we nu met de verschillende businessunits een echt adviesbureau in de brede zin des woord. We geven de adviezen op proces of applicatie vlak, voeren de best softwareproducten en leiden onze cursisten op als de gekwalificeerde project engineers. Dit toegespitst op het vakgebied van Project Controls in de meest prachtige projecten

Primaned heef zich qua organisatie en aanpak echt ontwikkeld tot een team van mensen die samen voor de klant een mooi resultaat neer zetten. Dat samen straalt door in de dienstverlening en kwaliteit, met de juiste man of vrouw op de juiste plek, maar ook in het samen zijn naast het werk (Je moet leuk werk hebben en het leuk op het werk hebben!) en leuke dingen met elkaar doen. Work hard, Play hard!

Primaned, TROTS om hier onderdeel van te mogen zijn.

Mark Schenk over Primaned

We zijn meer dan 30 jaar geleden met een klein team begonnen als softwareleverancier en zijn er trots op dat we Primaned met succes hebben ontwikkeld tot een volwaardig adviesbureau op het gebied van projectbeheersing. In deze ontwikkeling zijn we in staat geweest om onze kernwaarden overeind te houden. Het team gevoel, de Rotterdamse mentaliteit (aanpakken en recht door zee), open en eerlijk business doen, passie voor het vak Project Controls, zijn nog steeds belangrijke factoren voor ons succes.

Onze mix van ervaren en jonge ambitieuze specialisten die nauw samenwerken met onze klanten om het hoogst haalbare resultaat te bereiken, organiseren ook regelmatig ‘fun’ activiteiten. Een vrijmibo, sportieve uitjes en zelfs een lang weekend weg naar het buitenland zorgt ervoor dat Primaned een hecht team is. Aanpakken als het moet, en er is tijd voor persoonlijke ontwikkeling en ‘fun’ als het kan.

Trots zijn we ook op onze (markt)groei. We hebben toonaangevende internationale softwareleveranciers aan ons weten te binden en samen met de ontwikkeling van onze specialistische kennis en ervaring, hebben we inmiddels internationale klanten in de UK en Duitsland.

Het hoge kennisniveau, de ontwikkeling en resultaten, de collega’s en teamgeest/sfeer, maakt het werken bij Primaned voor mij persoonlijk uitdagend en bijzonder.