Kom in contact
met Primaned!

+31 10 44 25 177 info@primaned.com

Direct contact

met één van onze salesmedewerkers?

Sjef van Vugt

+31 6 23 18 81 29

Paul Vogels

+31 6 22 17 94 19

Support nodig?

Bel of mail onze helpdesk

+31 10 28 62 158 support@primaned.com
Meer ondersteuning?
www.primaned.com/support

Pasay Harbor Reclamation Phase 1

Forensisch planner voor Extension of Time analyze

Uitvoering Design & Construct - D&C

Jan De Nul en Boskalis bouwen twee eilanden in de baai van Manilla. Dit project is gestart in maart 2021 en door vertragingen was er behoefte aan een forensisch planner. Ik ben hier in oktober 2021 begonnen en heb alle planningsdocumenten en vertragingsdocumentatie geanalyseerd.

Vanwege de lage kwaliteit van het baseline-programma en de voortgangsupdates en de incoherentie tussen de planningslogica en andere contractdocumentatie moest een nieuwe planning worden opgesteld dat als basis diende voor de vertragingsanalyse.

Deze planning diende als basis voor de opeenvolgende voortgangsupdates om te voldoen aan het doel van een goede planning. Vanaf nu wordt de planning gebruikt voor een goede kritieke pad analyse, actual registratie en prestatie analyse.

De forensische analyse resulteerde in een rapport waarin alle vertragingen tot het huidige moment en de gevolgen daarvan werden toegelicht. Deze vertragingen zijn verklaard door meerdere vertragingsgebeurtenissen en het rapport diende als een Extension of Time claim.

Zuid-Holland, Nederland

Gerelateerde productniveau's

Communicatie
1 Strategie
2 Prognose
3 Control
4 Registratie
Proces

Wilt u ook controle over uw project?

Bespreek uw project, probleem of vraag direct met één van onze mensen. Neem contact op met Jeroen Suijker via +31 6 52 02 78 80 of j.suijker@primaned.com.