Kom in contact
met Primaned!

+31 10 44 25 177 info@primaned.com

Direct contact

met één van onze salesmedewerkers?

Sjef van Vugt

+31 6 23 18 81 29

Jeroen Suijker

+31 6 52 02 78 80

Support nodig?

Bel of mail onze helpdesk

+31 10 28 62 158 support@primaned.com
Meer ondersteuning?
www.primaned.com/support

N522 Vervanging brug Ouderkerk

Opzetten robuuste integrale planning

Ontwerp Design & Construct - D&C

In opdracht van de Provincie Noord-Holland wordt door bouwcombinatie BOK (Van Hattum & Blankevoort, Hollandia, KWS en Vialis) de bestaande brug in de N522 ter hoogte van Ouderkerk aan de Amstel vervangen voor twee nieuwe bruggen. Dit omdat de bestaande brug aan het einde van de technische levensduur is en tegelijkertijd ter verbetering van de verkeersdoorstroming op de N522. De grote uitdaging in het project is de gestelde voorwaarde dat de verkeersfunctie van de brug, zowel op de weg als op het water, beschikbaar blijft gedurende de gehele bouwperiode van de twee nieuwe bruggen.

Vanuit Primaned Projectadvies wordt de combinatie ondersteund door middel van het opzetten van een robuuste integrale planning voor de uitvoering van het werk. Hierin komen de verschillende bouwfases en bijbehorende oplossingen voor de continuïteit van de verkeersdoorstroming goed in beeld voor de stakeholders in het project. De planning wordt daarnaast ook gebruikt om de documentenstroom binnen het project in kaart te brengen.

Daarnaast is Primaned Projectadvies ingeschakeld om planningsmanagement op te zetten. De integrale realisatie planning en de hoofdplanning zijn van elkaar gescheiden voor effectieve communicatie met de opdrachtgever en de uitvoering. Hierbij zijn wij verantwoordelijk voor de hoofdplanning en de projectbeheersing van de planning en ondersteunen we de Hoofduitvoerder die de verantwoordelijkheid heeft over de integrale planning.

Noord-Holland, Nederland

Gerelateerde productniveau's

Communicatie
1 Strategie
2 Prognose
3 Control
4 Registratie
Proces

Wilt u ook controle over uw project?

Bespreek uw project, probleem of vraag direct met één van onze mensen. Neem contact op met Jeroen Suijker via +31 6 52 02 78 80 of j.suijker@primaned.com.