Kom in contact
met Primaned!

+31 10 44 25 177 info@primaned.com

Direct contact

met één van onze salesmedewerkers?

Sjef van Vugt

+31 6 23 18 81 29

Paul Vogels

+31 6 22 17 94 19

Support nodig?

Bel of mail onze helpdesk

+31 10 28 62 158 support@primaned.com
Meer ondersteuning?
www.primaned.com/support

Kistdamgarage

Overall planning

Uitvoering Design & Construct - D&C

In opdracht van Gemeente Amsterdam bouwt de combinatie Dura Vermeer – De Nijs de Kistdamgarage. De garage wordt een ondergrondse parkeervoorziening verdeeld over 2 parkeerlagen. Deze openbare garage biedt straks ruimte aan circa 275 auto’s. Dit betekent meer parkeervoorzieningen voor de buurt én op straat meer ruimte voor groen, voetgangers en fietsers. Het is een uniek project binnen Amsterdam.De wanden van de parkeergarage moeten het water van het IJ, de grond aan de zijde van de Tasmanstraat en de functionaliteit van de primaire waterkering kunnen borgen. De inrichting van het maaiveld krijgt een nieuwe, frisse uitstraling. Er worden bovengrondse transparante trappenhuizen gerealiseerd.

De steigers aan de oostzijde bieden ruimte aan circa 11 charterschepen. Ook landen er twee veerponten aan. De steigers aan de westzijde bieden ruimte aan vier woonboten.

Primaned is betrokken in de laatste fase van de uitvoering van het project. Verantwoordelijkheden zijn:

  • Inzichtelijk maken van de opgelopen vertraging en een eenduidig beeld schetsen voor zowel het projectteam als de opdrachtgever wat de stand van zaken is;
  • Projectbeheersing op het tijdsdomein;
  • Bijwerken van de termijnstaat;
  • Produceren van het tijdsgerelateerde deel van de maandelijkse voortgangsrapportage naar de Opdrachtgever;
  • Produceren van het tijdsgerelateerde deel van de kwartaalrapportage voor Dura Vermeer.

Over de Ponsteiger

Pontsteiger is een belangrijk onderdeel van de transformatie van de Houthaven tot een inspirerend leefgebied. Het gebied behelst in totaal 50.000 m2 voorzieningen, waaronder 2.500 woningen, bedrijfs- en kantoorruimtes, horeca, scholen, een hotel en een zorgcentrum. Naast de Spaarndammerdijk komt een tunnel voor het doorgaand verkeer, met daarbovenop een dijkpark dat de huidige Spaarndammerbuurt en de nieuwe woonwijk in de Houthaven met elkaar verbindt.

Noord-Holland, Nederland

Gerelateerde productniveau's

Communicatie
1 Strategie
2 Prognose
3 Control
4 Registratie
Proces

Wilt u ook controle over uw project?

Bespreek uw project, probleem of vraag direct met één van onze mensen. Neem contact op met Jeroen Suijker via +31 6 52 02 78 80 of j.suijker@primaned.com.