Kom in contact
met Primaned!

+31 10 44 25 177 info@primaned.com

Direct contact

met één van onze salesmedewerkers?

Sjef van Vugt

+31 6 23 18 81 29

Paul Vogels

+31 6 22 17 94 19

Support nodig?

Bel of mail onze helpdesk

+31 10 28 62 158 support@primaned.com
Meer ondersteuning?
www.primaned.com/support

Claim Development

Planning analyses en claims

Uitvoering Design, Build, Finance, Maintain - DBFM

De ingenieuze toepassing van staal heeft de wereld voorgoed veranderd. Staal heeft gezorgd voor een groei in welvaart en welzijn. Sinds 1928 levert Hollandia een bijdrage aan de evolutie van de Europese staalbouw. De ontwikkeling van ons vakmanschap gaat hand in hand met de wijze waarop staal wordt toegepast. Onze kennis van staal groeit door het verleggen van grenzen. We bouwen nu hoger, groter en complexer dan ooit tevoren.

In de staalbouw zijn maatschappelijke, ecologische en economische belangen nauw met elkaar verweven. Dit bewustzijn dwingt ons tot het nemen van verantwoordelijkheid. De uitdagende omstandigheden van vandaag inspireren ons om het beste uit elkaar en uit ons staal te halen.
Door innovatie in ontwerp, engineering, projectmanagement, constructie en onderhoud, bouwen we aan een nieuwe wereld van staal. We leren de constructieve eigenschappen van staal steeds optimaler te benutten, zodat staalconstructies In de toekomst nog geavanceerder en duurzamer kunnen worden.

Zuid-Holland, Nederland

Gerelateerde productniveau's

Communicatie
1 Strategie
2 Prognose
3 Control
4 Registratie
Proces

Wilt u ook controle over uw project?

Bespreek uw project, probleem of vraag direct met één van onze mensen. Neem contact op met Jeroen Suijker via +31 6 52 02 78 80 of j.suijker@primaned.com.