Kom in contact
met Primaned!

+31 10 44 25 177 info@primaned.com

Direct contact

met één van onze salesmedewerkers?

Sjef van Vugt

+31 6 23 18 81 29

Jeroen Suijker

+31 6 52 02 78 80

Support nodig?

Bel of mail onze helpdesk

+31 10 28 62 158 support@primaned.com
Meer ondersteuning?
www.primaned.com/support

A9 Holendrecht – Diemen (Gaasperdammerweg)

Tender en integrale planning van het project

Infra - wegen Tender Uitvoering Design, Build, Finance, Maintain - DBFM

De A9 Gaasperdammerweg wordt uitgebreid. Dat is nodig om deze economisch belangrijke regio bereikbaar te houden. En minstens zo belangrijk: we verbeteren de leefbaarheid in de buurt met een tunnel van 3 kilometer lang. Op deze wijze wordt de geluidsoverlast beperkt en de luchtkwaliteit verbeterd in de woonwijken langs de tunnel. Bovendien verbinden worden de stadsdelen in Zuidoost verbonden met een park op de tunnel.

De weguitbreiding van de A9 Gaasperdammerweg wordt uitgevoerd door IXAS. Dit is een consortium dat bestaat uit de bedrijven Ballast Nedam, Heijmans, Fluor en 3i Infrastructure. IXAS is speciaal opgericht voor het project A9 Gaasperdammerweg. Ballast Nedam en Heijmans zijn gespecialiseerd op het gebied van bouw en infrastructuur. Fluor is gespecialiseerd in projectmanagement voor complexe projecten, met name in de infrastructuur, olie en gas industrie. 3i Infrastructure is een investeringsbedrijf.

Noord-Holland, Nederland

Gerelateerde productniveau's

Communicatie
1 Strategie
2 Prognose
3 Control
4 Registratie
Proces

Wilt u ook controle over uw project?

Bespreek uw project, probleem of vraag direct met één van onze mensen. Neem contact op met Jeroen Suijker via +31 6 52 02 78 80 of j.suijker@primaned.com.