Kom in contact
met Primaned!

+31 10 44 25 177 info@primaned.com

Direct contact

met één van onze salesmedewerkers?

Sjef van Vugt

+31 6 23 18 81 29

Paul Vogels

+31 6 22 17 94 19

Support nodig?

Bel of mail onze helpdesk

+31 10 28 62 158 support@primaned.com
Meer ondersteuning?
www.primaned.com/support

A-Lanes A15

Integrale projectondersteuning

Uitvoering Design, Build, Finance, Maintain - DBFM

A-Lanes A15 is een samenwerkingsverband tussen Ballast Nedam, John Laing, Strabag en Strukton. A-Lanes A15 vindt, voor de specialistische tunneltechnische en verkeerstechnische installaties, een belangrijke partner in Croon Elektrotechniek en Strabag (samen in de vof CS A15). Het gaat om een DBFM-contract (Design, Build, Finance and Maintain) met een nominale waarde van circa € 1,5 miljard, waarbij het consortium verantwoordelijk is voor ontwerp, bouw, financiering en onderhoud van het project.

Verbreding A15 tussen Maasvlakte en Vaanplein.

De werkzaamheden behelsen de verbreding van het traject en de bouw van een nieuwe Botlekbrug. De A15 is een belangrijke verbinding tussen het uitbreidende Rotterdamse haven- en industriegebied en het Europese achterland. De overeenkomst heeft een looptijd van 25 jaar en een totale nominale projectwaarde van circa € 1,5 miljard. Daarmee is het A15 MaVa project de grootste opdracht die ooit door Rijkswaterstaat is aanbesteed.

Primaned Projectadvies heeft gedurende het gehele project ondersteuning/advies geboden op gebied van claim-, risico- en contractmanagement. Binnen het claimteam heeft projectadvies ondersteunt bij het opzetten en het verzorgen van een juiste onderbouwing van een claim met behulp van Primavera.

Zuid-Holland, Nederland

Gerelateerde productniveau's

Communicatie
1 Strategie
2 Prognose
3 Control
4 Registratie
Proces

Wilt u ook controle over uw project?

Bespreek uw project, probleem of vraag direct met één van onze mensen. Neem contact op met Jeroen Suijker via +31 6 52 02 78 80 of j.suijker@primaned.com.