Kom in contact
met Primaned!

+31 10 44 25 177 info@primaned.com

Direct contact

met één van onze salesmedewerkers?

Sjef van Vugt

+31 6 23 18 81 29

Paul Vogels

+31 6 22 17 94 19

Support nodig?

Bel of mail onze helpdesk

+31 10 28 62 158 support@primaned.com
Meer ondersteuning?
www.primaned.com/support

Primaned (Academy) is verhuisd naar een nieuwe locatie!

Wij zijn TROTS te informeren over een interessante nieuwe ontwikkeling binnen Primaned. Onlangs hebben Primaned en Primaned Academy een belangrijke stap gezet door te verhuizen naar onze nieuwe locatie aan de Fascinatio Boulevard 522 in Capelle aan den IJssel. Deze stap is een mijlpaal in onze missie om onze dienstverlening en samenwerkingen te versterken.

Een Nieuwe Ruimte Voor Innovatie en Groei
Onze nieuwe locatie symboliseert niet alleen onze groei en ambitie, maar versterkt ook onze capaciteit om als full-service provider in de behoeften van onze klanten te voorzien. Met moderne faciliteiten en een inspirerende werkomgeving zijn we beter uitgerust dan ooit om onze relaties met klanten en partners te verdiepen en verder te ontwikkelen.

Integratie van PROCON Professionals
In lijn met onze visie om een geïntegreerd dienstenpakket aan te bieden, zijn we trots om aan te kondigen dat PROCON Professionals, ons nieuwste bedrijfsonderdeel gespecialiseerd in het leveren van top-professionals voor projectbeheersing, eveneens zijn intrek zal nemen in dit nieuwe pand. Dit markeert een belangrijke uitbreiding van onze dienstverlening en benadrukt onze inzet voor het bieden van uitgebreide oplossingen aan onze klanten.

Contact Gegevens
Belangrijk om te vermelden is dat ons telefoonnummer ongewijzigd blijft, waardoor u ons nog steeds kunt bereiken op het vertrouwde nummer. Indien er vragen zijn met betrekking tot onze verhuizing of andere zaken, staan wij te allen tijde voor u klaar. Wij zijn te bereiken via de telefoon op +31 10 44 25 177 of per e-mail via info@primaned.com voor algemene vragen en academy@primaned.com voor zaken met betrekking tot de Primaned Academy.

Bezoek Ons Nieuwe Kantoor
Voor bezoekers die ons kantoor willen bezoeken voor trainingen of afspraken, willen wij graag de volgende informatie delen: er kan gratis voor de deur geparkeerd worden door aan te bellen bij de slagboom. Eenmaal binnen, kunt u zich aanmelden op de begane grond.

Samen Sterker
We kijken ernaar uit om onze samenwerking vanuit deze nieuwe locatie voort te zetten en te versterken. Uw voortdurende vertrouwen en steun aan Primaned, Primaned Academy, en nu ook PROCON Professionals, stellen ons in staat om samen meer kwaliteit en professionaliteit te leveren.

Met vriendelijke groet(en),
Paul Vogels & Mark Schenk (Algemeen directeuren)