Kom in contact
met Primaned!

+31 10 44 25 177 info@primaned.com

Direct contact

met één van onze salesmedewerkers?

Sjef van Vugt

+31 6 23 18 81 29

Paul Vogels

+31 6 22 17 94 19

Support nodig?

Bel of mail onze helpdesk

+31 10 28 62 158 support@primaned.com
Meer ondersteuning?
www.primaned.com/support

Doe mee met het Primaned Padel Business Toernooi!

Vrijdag 10 maart 2023

Aanvang: 16.00 uur

RacketSportSchiedam in Schiedam

75 per team (o.b.v. 2 à 3 spelers, inclusief aansluitend dinerbuffet en 3 consumpties)

Met trots presenteren wij de allereerste editie van ons ‘Primaned’-Padel Business Toernooi op vrijdag 10 maart 2023. Een leuk en sportief padeltoernooi voor uw bedrijf. Dit geeft u de mogelijkheden om op een ontspannen wijze sportief bezig te zijn met uw afdeling. Wij nodigen u dan ook uit om deel te nemen aan dit gezellige evenement!

Sport is voor u, als bedrijf, een leuke manier om aan teambuilding te werken. Door als team te presteren raak je goed op elkaar ingespeeld, wat de collegialiteit en de verbondenheid bevorderd. Wij willen daar graag een steentje aan bijdragen.

Het Primaned-Padeltoernooi  voor bedrijven staat vooral in het teken van sportiviteit en gezelligheid. We heten u dan ook van harte welkom bij RacketSport Schiedam in Schiedam.

De wedstrijden tijdens het toernooi worden gespeeld op de kwalitatieve indoorbanen. Zowel dames als heren of gemixt zijn uitgenodigd om mee te doen. Het toernooi start om 16.15 uur en de eindtijd is rond 20.00 uur met aansluitend nog een dinerbuffet.

Inschrijven

Bij uw inschrijving van het team, welke moet bestaan uit minstens 2 en maximaal 4 spelers, zit tevens 3 consumpties p.p. en dinerbuffet-kosten bij inbegrepen.

Wilt u met meer dan 1 team inschrijven? Geen probleem! Er is een maximum ingesteld van 4 teams per bedrijf. Wilt u meer mensen uitnodigen om te blijven eten? Ook geen probleem! Voor nog geen 30 euro per persoon bent u bij dit toernooi aanwezig om uw collega aan te moedigen en een hapje mee te eten.

Padeltoernooi