Kom in contact
met Primaned!

+31 10 44 25 177 info@primaned.com

Direct contact

met één van onze salesmedewerkers?

Sjef van Vugt

+31 6 23 18 81 29

Paul Vogels

+31 6 22 17 94 19

Support nodig?

Bel of mail onze helpdesk

+31 10 28 62 158 support@primaned.com
Meer ondersteuning?
www.primaned.com/support

Maximale flexibiliteit met managed hosting van onze Project Controls Solutions

Wist u dat Primaned de eerste Oracle Primavera dealer in Europa was begin jaren ’80 en nog steeds een belangrijke Oracle Construction & Engineering partner is? Als levenslange oplossingspartner begrijpen zij de technische uitdagingen die moeten worden afgestemd op uw zakelijke behoeften. Ze zijn ook de enige Oracle Primavera supportpartner die uw organisatie helpt met oplossingen voor projectbeheersing.

Met hun uitgebreide kennis achtergrond in projectbeheersing, merkt Primaned een gat tussen kleine gedecentraliseerde Oracle Primavera P6 implementaties en de grote corporate gecentraliseerde systemen of zelfs SaaS oplossingen binnen de Oracle Primavera P6 omgeving. ICT gaat tegenwoordig meer in de richting van Cloud-oplossingen, maar de outsourcingstrategieën van sommige organisaties zijn wellicht niet op elkaar afgestemd.LoadSpring en Primaned ontwikkelden een virtuele single tenant oplossing om Oracle Primavera P6 te hosten in een Europese Cloud-omgeving.

Primaned heeft inmiddels diverse organisaties geholpen in hun transitie van een Primavera P6 of PMWeb on-premise naar een gecentraliseerde oplossing in de cloud.
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

Meer informatie over Managed Hosting oplossingen?

Wilt u weten wat Primaned voor uw (project)organisatie kunnen betekenen?
Neem contact met Paul Vogels via telefoon +31 6 22 17 94 19 of e-mail p.vogels@primaned.com