Kom in contact
met Primaned!

+31 10 44 25 177 info@primaned.com

Direct contact

met één van onze salesmedewerkers?

Jeroen Suijker

+31 6 52 02 78 80

Sjef van Vugt

+31 6 23 18 81 29

Support nodig?

Bel of mail onze helpdesk

+31 10 28 62 158 support@primaned.com
Meer ondersteuning?
www.primaned.com/support

Vacature Medewerker Ordermanagement

Ben jij te beschrijven als gestructureerd, nauwkeurig en klantgericht?  En zoek jij een afwisselende functie bij een groeiend consultancybedrijf?

Bij Primaned begeleiden wij organisaties bij de beheersing van complexe projecten en/of het beheersen van de gehele projectenportfolio. We adviseren over een uniforme aanpak, leiden mensen op en implementeren professionele software.
Bij Primaned zijn ongeveer 80 medewerkers werkzaam; gedreven en ambitieuze mensen met passie voor prachtige projecten!

De functie

Met jouw gestructureerde en accurate manier van werken ben je verantwoordelijk voor een correcte en kwalitatieve afhandeling van alle administratieve activiteiten die betrekking hebben op de verkoop van software, trainingen en diensten van Primaned!
Je bent de schakel tussen sales, collega’s, toeleveranciers en klanten. Je biedt administratieve ondersteuning aan de salesafdeling voor wat betreft de status van (af)lopende contracten of abonnementen. Ook verzorg je de facturatie met betrekking tot de diverse producten en diensten. Op gerichte en betrokken wijze ondersteun jij klanten bij het oplossen van licentievraagstukken. Tot slot ben je medeverantwoordelijk voor de constante optimalisatie van de bijbehorende werk- en administratieprocessen.

Jouw profiel

  • Afgeronde HBO opleiding
  • Nauwkeurig, accuraat en organisatorisch vaardig.
  • Teamspeler, die ook goed zelfstandig kan werken.
  • Klantgericht ingesteld.
  • Minimaal 3 jaar ervaring met administratieve processen.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Vaardig met Microsoft Office pakketten (o.a. CRM-systemen zoals Exact).

Wat wordt geboden?

Een afwisselende functie binnen een groeiende organisatie! Goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden, waaronder een laptop, telefoon, etc.

Interesse gewekt?

Voldoe je aan het bovenstaande profiel? Maak je interesse kenbaar door jouw cv en motivatie te sturen naar solliciteren@vooq.nl. Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Gerbrand van Ommen (Senior Adviseur bij Vooq.), tel 010-4478090.

Vooq. ondersteunt Primaned gedurende de werving en selectieprocedure van deze positie.