Kom in contact
met Primaned!

+31 10 44 25 177 info@primaned.com

Direct contact

met één van onze salesmedewerkers?

Jeroen Suijker

+31 6 52 02 78 80

Sjef van Vugt

+31 6 23 18 81 29

Support nodig?

Bel of mail onze helpdesk

+31 10 28 62 158 support@primaned.com
Meer ondersteuning?
www.primaned.com/support

Vacature Financieel Manager

Werken bij

Primaned begeleidt organisaties bij de beheersing van complexe projecten en/of het beheersen van de gehele projectenportfolio. Zij adviseren over een uniforme aanpak, leiden mensen op en implementeren professionele software. Bij Primaned zijn rond de 80 medewerkers werkzaam; gedreven en ambitieuze mensen met passie voor prachtige projecten!

Werkzaamheden

Als Financieel Manager bij Primaned ben jij een belangrijk sparringpartner voor de directie. Deze afwisselende rol kent zowel strategische als uitvoerende verantwoordelijkheden. Allereerst ben je eindverantwoordelijk voor de volledige financiële administratie en geef je leiding aan het Finance & Administration team. De financiële administratie betreft zowel een Nederlandse administratie (BV) als een Duitse administratie (GmbH). Voor de totstandkoming van de jaarcijfers werk je intensief samen met de accountant. Je houdt je daarnaast bezig met het opstellen van de jaarlijkse begroting, financiële prognoses en periodieke rapportages. Je maakt analyses en adviseert de directie op diverse gebieden als onder andere financiële zaken, contractmanagement, verzekeringen, HR, investeringen, werkprocessen en vraagstukken ten aanzien van internationaal zaken doen, denk hierbij aan valuta en fiscale onderwerpen.

Bedrijfscultuur

Een informele en betrokken organisatie. Een cultuur waar veel ruimte wordt geboden voor ontwikkeling, diepgang (binnen het vakgebied) en een goede onderlinge samenwerking. Daarnaast wordt veel aandacht besteed aan werkplezier en onderlinge samenwerking door regelmatige kennissessies, uitjes en andere bijeenkomsten.

Jouw profiel

  • Afgeronde WO/HBO opleiding in een financiële of bedrijfseconomische richting.
  • Tenminste drie jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie.
  • Communicatief sterk ontwikkeld en relationeel vaardig.
  • Analytisch en procesmatig ingesteld.
  • Goede beheersing van het Nederlands en Engels, Duits is een pre.

Onze kernwaarden zijn TROTS:

Team
Resultaat gericht
Open
Toegewijd
Specialist

Aanbod

Er wordt een uitdagende positie geboden waar veel ruimte is voor je inhoudelijke kennis. Bij deze uitdagende positie behoren zeer goede arbeidsvoorwaarden, zoals een uitstekend salaris.

Meer weten of interesse?

Ben je geïnteresseerd en voldoe je aan het bovenstaande profiel? Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Gerbrand van Ommen, Adviseur Vooq., telefoon +31 (0) 10 447 80 90.

Vooq. ondersteunt Primaned gedurende het werving en selectietraject voor deze functie en blijft betrokken bij de doorontwikkeling van de organisatie en medewerkers.